Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au călcat în picoare. Mai mulţi oameni au murit într-o busculadă la un festival religios în India

Publicat:

Un festival hindus a fost marcat de o tragedie. 11 oameni au murit, iar 24 au fost raniti in urma unei busculade. Nenorocirea   s-a produs in apropierea unui templu din estul Indiei.

Imbulzeala a fost cauzata de dorinta a mii de persoane de a se strecura simultan in locas. Oamenii care au avut de suferit au fost dusi de urgenta la spital.

Astfel de incidente se produc des in India. Doar in ultimii doi ani, din cauza busculadelor produse in apropierea templelor, si-au pierdut viata peste 120 de oameni.

Share pe G+ OK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

VIDEO | Orașul din Romania care a murit, deși se afla intr-o zona turistica: Chiriile incep de la 9 lei, dar oamenii fug mancand pamantul

13:31, 26.04.2024 - Aflata intr-o zona cu un mare potențial turistic, fiind vizitata de mulți turiști in urma cu mulți ani, localitatea Aninoasa, aflata in județul Hunedoara, pastreaza amprenta unei istorii bogate in legatura cu industria miniera, care odinioara era sursa vieții și a prosperitații economice. Mineritul…

Un tanar de doar 23 de ani a murit la un festival de tatuaje, la Timișoara

18:55, 12.04.2024 - Tragedie vineri dupa-amiaza, la Timișoara International Tattoo Convention, care are loc la Iulius Town. Un tanar de doar 23 de ani a murit dupa ce i s-a facut rau și s-a prabușit. „La data de la 12 aprilie 2024, in jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

14 oameni au murit pentru ca mecanicii de tren se uitau la cricket pe telefon. Ancheta dupa tragedia feroviara din octombrie, din India

13:00, 04.03.2024 - Doua trenuri s-au ciocnit in India in octombrie 2023 și 14 oameni au murit pentru ca mecanicii se uitau la cricket pe telefon și au ratat semnalul, a declarat ministrul cailor ferate din India, scrie The Guardian.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Impact teribil in vestul țarii – un om a murit

11:50, 13.02.2024 - Imagini de groaza, in aceasta dimineata, pe șosea, in vestul țarii. Un sofer a murit, iar un altul a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit violent. Un sofer de 52 de ani nu a vazut o insula de calmare a traficului amplasata intre cele doua benzi de…


Ce parere ai despre aceasta stire?