Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia poate furniza sisteme de rachete S-300 armatei siriene, afirmă Lavrov

Publicat:

Rusia nu mai este constransa de 'obligatii morale' sa nu furnizeze sisteme de rachete sol-aer S-300 armatei siriene, a declarat ministrul de externe , intr-un interviu publicat vineri de agentia de stat RIA Novosti.

Sistemul, prezentat ca fiind capabil sa doboare tinte aeriene pe o raza de 300 km, ar permite armatei siriene o mai buna aparare impotriva unor potentiale lovituri occidentale, precum cele intreprinse la sfarsitul saptamanii trecute.

Rusia a promis in urma cu un deceniu sa nu furnizeze Siriei astfel de sisteme din cauza ingrijorarii ca…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul afirma ca are dovezi ale folosirii de catre Rusia a unor rachete balistice nord-coreene in Ucraina

16:10, 31.05.2024 - Rusia foloseste rachete balistice nord-coreene in Ucraina, se arata intr-un nou raport publicat de Pentagon, care se bazeaza pe analiza unor resturi de racheta pentru a confirma acuzatiile potrivit carora Moscova primeste arme de la Phenian, relateaza AFP, conform Agerpres.

Lavrov a evaluat ideea unei conferințe privind Ucraina cu participarea Moscovei și Kievului

12:10, 30.05.2024 - Rusia considera ca ideea unei ipotetice convocari a unei conferințe internaționale pașnice privind soluționarea conflictului ucrainean cu participarea atit a Moscovei, cit și a Kievului, reprezinta o posibila continuare a eforturilor Chinei de a crea condiții pentru rezolvarea acestei crize, a declarat…

RAZBOI RUSIA Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, declara Lavrov

08:01, 14.05.2024 - Daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, a declarat luni ministrul de externe rus in exercitiu Serghei Lavrov, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters. The post RAZBOI RUSIA Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru…

Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina, spune Lavrov

15:40, 13.05.2024 - Daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, a declarat luni ministrul de externe rus in exercitiu Serghei Lavrov, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters.

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Rusia susține iar ca a doborat rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

12:25, 04.05.2024 - Ministerul Apararii din Rusia susține ca fortele sale de aparare aeriana au doborat patru rachete cu raza lunga de actiune produse in SUA deasupra Peninsulei Crimeea, arme cunoscute sub numele de Sisteme de rachete tactice ale armatei (ATACMS) pe care Washingtonul le-a trimis in Ucraina in ultimele…

Rusia anunța ca isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

22:25, 19.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Rusia vrea sa iși apere instalațiile de petrol și gaze cu sisteme de rachete

14:51, 19.03.2024 - Pe fondul intensificarii atacurilor ucrainene asupra infrastructurii petroliere rusești, Moscova planuiește sa iși apere aceste obiective cu sisteme de rachete, a declarat directorul departamentului pentru dezvoltarea industriei gazelor din cadrul Ministerului Energiei, Artiom Verkhov, relateaza Reuters.„Lucram…


Ce parere ai despre aceasta stire?