Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Blenche, plating de senzație pentru o tocăniță de porc cu ciuperci uscate, la BeautiFood, pe AntenaPlay

Publicat:

In cel de-al șaselea episod de BeautiFood, emisiune disponibila pe AntenaPlay, a realizat un platou senzațional pentru o tocanița de porc cu ciupierci uscate și piure de cartofi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima bizara care a imparțit America in doua. Cum a devenit moartea unui polițist din Boston o senzație naționala

22:50, 16.04.2024 - Dupa multe luni de confruntari la tribunal, teorii ale conspirației și acuzații de mușamalizare, procesul legat de uciderea unui polițist din Boston, John O’Keefe, a inceput marți, relateaza CNN.

Mai mult decat un simplu serial de crima și mister. Thriller-ul de senzație "Parot", disponibil in AntenaPLAY

18:00, 12.04.2024 - In peisajul vast al producțiilor TV, "Parot" se remarca prin abilitatea de a captiva și a ține spectatorii cu sufletul la gura. Acest serial care aduce in prim plan o poveste complexa, misterioasa și plina de suspans este disponibil din 2 aprilie in AntenaPLAY.

Guvernul, despre arderea vegetației uscate: "Protejarea mediului este o responsabilitate comuna"

10:50, 05.04.2024 - Guvernul a venit cu un mesaj in contextul inregistrarii cazurilor de ardere a vegetației uscate cu urmari nefaste pentru mediul inconjurator și indeamna cetațenii sa fie mai precauți, noteaza Noi.md. "Incendierea terenurilor și a gunoiștilor are consecințe devastatoare asupra mediului și sanatații publice.…

Beautifood cu Sorin Gonțea. Caștigatorul "Power Couple" prezinta noul sezon, exclusiv in AntenaPLAY

14:20, 04.04.2024 - Sorin Gonțea ii invita pe pasionații de gastronomie sa urmareasca noul sezon din cooking show-ul digital BeautiFood, in fiecare marți, exclusiv in AntenaPLAY. Caștigatorul "Power Couple" prezinta 10 episoade in care prepara 10 rețete cautate in online.

Cele mai populare ciuperci din nordul Italiei sunt din nou sigure pentru consum, la 38 de ani dupa Cernobil/ Ce este Cs-137, moștenirea nefasta a dezastrului nuclear

10:25, 03.04.2024 - Experții in sanatate italieni au emis un comunit conform caruia cele mai cautate specii de ciuperci din nordul țarii nu mai au un conținut de Cesiu 137, scrie publicația italiana Corriere della Sera. La aproape 40 de la dezastrul nuclear de la Cernobil, speciile de ciuperci porcini nu mai au un conținut…

Povestea de senzație a Alexandrei Adina Atiboai, femeia cerului: „Eu zbor ca sa traiesc” FOTO VIDEO

12:36, 19.03.2024 - Romanca Alexandra Adina Atiboai (Mao, pentru prieteni) și-a dedicat viața unei pasiuni periculoase și fascinante: parașutismului. Nu i-a fost ușor, insa nu s-a lasat doborata și a dus totul la superlativ.

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Face ce face și tot la ea se intoarce! Dan Bittman, imagini de senzație cu Denise Rifai. Unde au fost surprinși cei doi / PAPARAZZI

22:45, 27.02.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa surprinda vedetele in cele mai inedite ipostaze. Dan Bittman și Denise Rifai au fost personajele principale in materialul de mai jos. Despre cei doi s-au vehiculat multe zvonuri și se pare ca pot avea incredere unul in celalalt.


Ce parere ai despre aceasta stire?