Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rouhani: Ar putea fi nevoie de până la 10 ani pentru a învinge definitiv virusul, chiar și cu vaccinuri

Publicat:

Presedintele iranian a declarat sâmbata ca este posibil sa fie nevoie de ani buni pentru a învinge pandemia de coronavirus, în pofida existentei vaccinurilor, transmite dpa, citata de Agrepres.

"Chiar si cu vaccinurile, ar putea fi nevoie de pâna la 10 ani pentru a învinge definitiv virusul... asa ca deocamdata oamenii nu ar trebui sa spere la normalitate sau la o revenire la (stilul de viata din) trecut", a declarat presedintele iranian la televiziunea de stat.

Rouhani a apreciat ca iranienii trebuie sa continue sa respecte…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden a dezvaluit secretul pentru supremația SUA: 'Ei ne fac puternici!'

10:20, 02.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a declarat miercuri ca xenofobia - din China si pana in Japonia si India - impiedica aceste tari sa aiba crestere economica si a apreciat ca migratia a fost benefica pentru economia SUA, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

„Rusia incearca sa saboteze summit-ul pentru pace din Elveția”, acuza președintele ucrainean Volodimir Zelenski

22:55, 24.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Rusia a conceput un plan concret pentru a perturba Summitul Global pentru Pace, care va avea loc in Elveția (15-16 iunie), transmite agenția Ukrinform.„Avem informații precise, date specifice, ca Rusia nu numai ca dorește sa saboteze summit-ul…

Ucraina iese din corzi: Camera Reprezentanților a adoptat un plan urias de ajutor

07:10, 21.04.2024 - Dupa lungi si dificile negocieri, Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat un urias plan de ajutor pentru Ucraina, Israel si Taiwan, sustinut de alesi ai ambelor partide. Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat imediat o asistenta militara si economica care „va salva mii de vieti”, in…

Avertismentul lui Netanyahu, dupa atacul Iranian. Nicio o decizie din exterior

20:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat miercuri ca nimeni din randul partenerilor sai externi nu-i va putea impune ce decizie sa ia cu privire la raspunsul Israelului in urma atacului cu drone si rachete, pe care Iranul l-a efectuat sambata noaptea ca represalii dupa un atac aerian asupra…

Val de reacții dupa atacul Iranului asupra Israelului. China si-a exprimat "profunda preocupare", Arabia Saudita indeamna la "cea mai mare retinere"

13:41, 15.04.2024 - Presedintele american a asigurat Israelul de sprijinul "de neclintit" al SUA. "Angajamentul nostru in favoarea securitatii Israelului in fata amenintarilor Iranului si aliatilor acestuia (din regiune) este de neclintit", a scris presedintele american Joe Biden pe reteaua sociala X, postand o fotografie…

Cand preconizeaza Joe Biden ca Iranul va declanșa atacul asupra Israelului

05:50, 13.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca se asteapta ca Iranul sa atace Israelul "mai devreme sau mai tarziu", in timp ce cresc temerile legate de represaliile iraniene la un atac aerian care a ucis comandanti de rang inalt la inceputul acestei luni, relateaza BBC, citat de news.ro.

„O calatorie a pacii”. Xi Jinping s-a intalnit cu fostul președinte taiwanez la Beijing

13:45, 10.04.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, l-a primit miercuri la Beijing pe fostul presedinte taiwanez Ma Ying-jeou, sustinator al unui dialog cu China, a transmis televiziunea de stat chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Putin va vizita China in luna mai

23:10, 19.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin va calatori in China in luna mai pentru se intalni cu liderul chienz Xi Jinping, anunța Reuters in exclusivitate. Vizita ar putea fi prima calatorie in strainatate a liderului de la Kremlin din noul sau mandat prezidențial.


Ce parere ai despre aceasta stire?