Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roșii tocate cu ceapă și usturoi, pentru iarnă. Cea mai delicioasă rețetă

Publicat:

Gospodinele știu cat de important este sa iți umpli camara cu borcane cu legume, pe care sa le gasești acolo in timpul iernii. Dincolo de clasicele muraturi cu castraveți sau gogoșari, va prezentam o noua rețeta, care va va diversifica mesele pregatite pentru cei dragi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Rețeta de tarta delicioasa cu ciocolata și zmeura. Cu ce sa iți rasfeți partenerul de Ziua Indragostiților

00:05, 13.02.2024 - Urmeaza Ziua Indragostiților, iar cel mai bun mod de a-ți rasfața partenerul este cu un desert delicios, pe care al va adora. Tarta cu ciocolata și zmeura este o alegere perfecta pentru cei romantici. Se gatește ușor și nu necesita coacere.

Pește cu roșii și usturoi la cuptor, un preparat simplu și sanatos. Cat trebuie gatit ca sa fie suculent

12:45, 08.02.2024 - Este un preparat delicios și foarte sanatos. Peștele cu roșii și usturoi la cuptor este o rețeta simpla și rapida. Este atat de ușor de facut: nu trebuie decat sa așezi ingredientele in tava și sa pui la cuptor.


Ce parere ai despre aceasta stire?