Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România trebuie să returneze 80 de milioane de euro

Publicat:

Romania trebuie sa dea inapoi 80 de milioane de euro, dupa ce a pierdut la Curtea de Justiție a UE un proces cu CE din cauza ca a contestat prea tarziu la instanța europeana o decizie pronunțata inițial de Comisie in iunie 2018. Decizia privește corecții financiare la Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultura. Corecțiile financiare au fost aplicate de Bruxelles din cauza ca APIA, aflata in subordinea MADR, nu și-a actualizat, ani la rand, softul cu declarațiile (IACS) in baza carora se fac plațile catre agricultori. In iunie 2018, a exclus de la finanțare…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldeilfov.ro…  

Sursa articol: jurnaluldeilfov.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Oficial al Comisiei Europene, despre depozitul de deșeuri din Pasul Mestecaniș: „Pot fi aplicate corecții financiare, daca se constata nereguli”

15:36, 26.04.2024 - Deschiderea unui depozit de deșeuri la peste 1.000 de metri altitudine, in Pasul Mestecaniș, in plina zona turistica, mai are nevoie de o singura autorizație, care se afla „in procedura de elaborare”, la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava. Proiectul, demarat in 2011, a costat in jur de 7 milioane…

Nu putem sa ne distrugem activitatea pentru o tara vecina

06:20, 08.04.2024 - Razboiul din Ucraina a perturbat sectorul apicol nu numai in Romania ci si in Europa, care va intra in colaps daca se va continua in acelasi ritm, in contextul in care asistam la importuri masive de miere, de multe ori necontrolata, si la preturi extrem de scazute fata de costurile apicultorilor romani,…

Sperietoarea „suveranista”. De ce UE nu ne-a furat identitatea naționala și nici nu o va face

12:25, 01.04.2024 - Raymond Aron a fost patriarhul gandirii politice liberale din Europa secolului trecut. Carțile lui raman pasionante pentru orice student serios al Științelor Politice. Și ce spunea acest mare autor despre ideea europeana? Ca e doar o idee! De aceea pleda Raymond Aron, gand la gand cu Charles de Gaulle,…

Inca o masura absurda pentru economia frageda a Romaniei. Vor fi multe falimente

20:00, 21.03.2024 - Guvernul susține ca reprezentanții Comisiei Europene au cerut scaderea pragului la microintreprinderi de la 500.000 de euro la 50.000 de euro inca din acest an. Comisia Europeana pune presiune pe Romania pentru a reduce pragul la microintreprinderi de la 500.000 de euro la 50.000 de euro , o masura…

Comisia Europeana baga in faliment orașele din Romania

17:00, 29.02.2024 - Guvernul a fost condamnat de Curtea de Justiție a Uniunii Europene sa plateasca peste doua milioane de euro penalitați și sume forfetare Comisiei Europene pentru nerespectarea ordinului de inchidere a tuturor celor 68 de depozite neconforme de deșeuri din țara. Banii vor fi recuperați din bugetele orașelor…

Directiva bomba a UE: O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

08:05, 22.02.2024 - Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene au aprobat o noua directiva privind calitatea aerului, care aduce imbunatațiri semnificative pentru cetațeni, inclusiv dreptul de a solicita despagubiri in cazul imbolnavirilor cauzate de poluare. Astfel, romanii vor putea si ei sa solicit daune autoritatilor…

Romanii vor putea cere despagubiri daca fac cancer de la poluare

19:36, 21.02.2024 - Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns miercuri la un acord asupra directivei privind calitatea aerului care aduce mai multe imbunatatiri si drepturi pentru cetateni, asigurand un aer mai curat si preventie impotriva bolilor pulmonare foarte grave cauzate de poluare, informeaza…

Decizie de ultim moment de la Bruxelles. Ce se intampla cu fermierii care-și lasa terenurile in parloaga

14:55, 13.02.2024 - Fermierii din Europa, inclusiv din Romania, au desfașurat acțiuni de protest, solicitand inclusiv scutirea acesta de la normele privind terenurile lasate in parloaga.Astfel, in loc sa pastreze terenurile lasate in parloaga sau sa pastreze elemente neproductive pe 4% din terenul lor arabil, fermierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?