Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, locul doi în UE, în topul țărilor care extrag gaze naturale

Publicat:

Romania, locul doi in UE, in topul țarilor care extrag gaze naturale. Producția de gaze a a scazut cu 23%, in primul trimestru al acestui an, iar Romania a ramas pe locul al doilea in topul țarilor care extrag gaze naturale, potrivit . Olanda este principalul producator, cu șapte miliarde de metri cubi, in scadere – de la 10 miliarde, in trimestrul intai din 2019. Pe locul al doilea, Romania a avut o producție de 2,5 miliarde de metri cubi, in scadere cu 5% de la 2,6 miliarde. Tara noastra este urmata de Germania și de Italia. , Letonia, Finlanda și…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania in top 5 al țarilor UE care au aruncat cele mai multe doze vaccin anti-COVID

19:15, 01.04.2024 - 4 miliarde de euro! Aceasta este valoarea vaccinurilor anti-COVID aruncate de țarile Uniunii Europene. O spune raportul Politico, iar clasamentul primelor cinci țari, cu cele mai multe doze aruncate, sunt: Germania – 83 milioane doze, Italia, Olanda, Spania și Romania (țara noastra a aruncat 35% din…

Romanii vor putea calatori fara controale la frontierele aeriene si maritime in Schengen, incepand din 31 martie 2024

19:30, 30.03.2024 - Romanii care calatoresc in statele din spatiul Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin controlul de frontierele aeriene si maritime incepand de duminica. Concret, acestia nu se vor mai opri la punctele de control ale Politiei de Frontiera pentru a le fi verificate documentele de calatorie, urmand…

Ursula von der Leyen, inainte de Air Schengen: „Un mare succes, un moment istoric”. Ce spune Comisia Europeana despre frontierele terestre

13:45, 30.03.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis sambata, 30 martie, ca eliminarea controalelor la frontierele aeriene si maritime pentru Romania și Bulgaria reprezinta un succes pentru cele doua țari și „un moment istoric pentru spatiul Schengen”, insa nu a putut preciza cand vor fi eliminate…

Romania intra in Spațiul Schengen și maritim. Cum vom calatori incepand din 31 martie. Ce trebuie sa facem la aeroport

11:55, 30.03.2024 - Incepand de duminica, 31 martie, romanii care merg in țarile Schengen nu vor mai fi supuși controlului de frontiera la aeroporturi și porturi, a relatat news.ro. Mai exact, vor putea merge direct la porțile de imbarcare, fara verificarea documentelor de calatorie la punctele de control ale Poliției…

Maine intram in era Schengen. Ce se va intampla de fapt

11:35, 30.03.2024 - Romanii care calatoresc in statele din spatiul Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin controlul de frontierele aeriene si maritime incepand de duminica. Concret, acestia nu se vor mai opri la punctele de control ale Politiei de Frontiera pentru a le fi verificate documentele de calatorie, urmand…

Evoluția pieței auto europene: Ce loc ocupa Romania?

12:55, 21.03.2024 - In Europa au fost inmatriculate, in primele doua luni din 2024, peste doua milioane de autoturisme, in creștere cu 10,9% fața de perioada similara din 2023, conform datelor oferite de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Pe fondul acestei creșteri , impulsionate in special de piețe…

Romania ocupa locul intai la productia de prune in UE

10:45, 02.03.2024 - Legumele proaspete au fost cultivate pe doua milioane de hectare de teren in Uniunea Europeana, din care au fost recoltate aproape 60 de milioane de tone, potrivit Oficiului European pentru Statistica Eurostat. Cele trei legume proaspete cel mai frecvent cultivate au fost: roșiile, ceapa și cartofii.In…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?