Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Români, iată aeroporturile care vă pot strica vacanțele. Pe ce loc se află „Henry Coandă”

Publicat:

Dupa trei ani de restricții sanitare, turiștii din intreaga lume au așteptat cu nerabdare vara pentru a-și face planurile de vacanța pe care le așteapta de luni de zile, indiferent daca infecțiile cu Covid-19 sunt din nou in creștere. Insa, de la inceputul verii, aeroporturile nu au reușit sa faca fața noului val de calatorii, […] The post Romani, iata aeroporturile care va pot strica vacanțele. Pe ce loc se afla „” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu pe una dintre insulele preferate de romani in vacanțele de vara. Sute de oameni au fost evacuați - VIDEO

18:00, 06.04.2024 - Flacarile s-au extins cu o putere de nedescris pe versanții impaduriți din cauza rafalelor de vant puternice. In total, 300 de oameni au fost evacuați, dupa ce incendiul s-a apropiat de mai multe locuințe.Flacarile au facut și victime: un barbat in varsta de 74 de ani a ajuns la spital cu arsuri, dupa…

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.

Cine sunt cei doi romani morți in incendiul care a avut loc la blocul din Valencia. Ministerul Afacerilor Externe a facut anunțul

07:01, 28.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a facut anunțul! Mai exact, in incendiul care s-a produs la data de 22 februarie 2024, la o cladire de locuințe din Valencia, doi cetațeni romani și-au pierdut viața. Iata cine sunt cele doua victime!

Romani morți pe drumuri din strainatate. Doua accidente grave s-au petrecut in Ungaria si Italia

18:21, 25.02.2024 - Doua accidente, care s-au petrecut recent pe drumuri din Ungaria si Italia, s-au soldat cu decesul a doi cetateni romani. Ambele persoane care si-au pierdut viata aveau domiciliul in judetul Neamt.

Elevii romani au incredere mai mare in instituțiile europene decat in cele naționale

19:31, 22.02.2024 - Aproape 70 la suta dintre elevii romani participanți la un studiu internațional au incredere in Comisia Euroepana și Parlamentul European și doar 44% investesc Guvernul roman cu același nivel de incredere.

Peste jumatate dintre romani au renunțat la produse bio din cauza prețurilor enorme

14:10, 21.02.2024 - Sase din zece romani renunta la produsele sustenabile din cauza costului mai ridicat al acestora, in timp ce 38% dintre cumparatori sunt atenti la impactul pe care il au asupra mediului, conform Mkor.

Cinci morți in tragedia de la supermarketul din Italia – cei doi romani sunt in stare grava

21:50, 18.02.2024 - Salvatorii italieni au confirmat moartea celui de-al cincilea muncitor, in urma dezastrului care a avut loc pe șantierul unui supermarket din Florența. Presa italiana a declarat ca victimele sunt un italian, trei marocani și un tunisian. Autoritatile au proclamat sambata zi de doliu in orasul Florenta…

Marius Lacatus, reactie vehementa dupa sondajul care arata ca 1 din 3 romani tine cu FCSB: „Ma deranjeaza ca Steaua nu e acolo”

03:00, 15.02.2024 - Marius Lacatus a avut o reactie vehementa dupa sondajul care arata ca 1 din 3 romani tine cu FCSB. Fostul mare fotbalist al Stelei e deranjat ca nu apare in sondaj clubul Armatei. „Fiara” a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in 1986. Marius Lacatus a incercat sa gaseasca o explicatie pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?