Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roman retinut la granita dintre Italia si Elvetia - Vezi ce transporta

Publicat:

Un cetatean roman suspectat ca ar fi transportat posibile fragmente ale "Manuscriselor de la Qumram" () a fost retinut la frontiera dintre Italia si Elvetia, informeaza site-ul Ticinonline.ch.

Romanul a fost retinut la punctul vamal Brogeda, situat la frontiera dintre Italia si cantonul elvetian Ticino.

Romanul avea asupra sa fragmente ale unor manuscrise antice, iar autoritatile elvetiene suspecteaza ca este vorba de controversatele "Manuscrise de la Qumran", descoperite in grote de la in anul 1947.

Expertii elvetieni incearca sa autentifice…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fragmente de drona au fost gasite in sudul Republicii Moldova, langa granița cu Ucraina

18:45, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone au fost gasite in Republica Moldova pe teritoriul raionului inveciat cu regiunea Odesa din Ucraina, se anunta pe site-ul Poliției de Frontiera a Republicii Moldova, informeaza Rador Radio Romania.

Situație incredibila: fluviul Dunarea nu face parte din acordul Schengen. Blocaj la granița dintre Romania și Bulgaria

09:40, 01.04.2024 - Fluviul Dunarea ca frontiera intre Bulgaria si Romania nu face parte din Acordul Schengen. Aceasta inseamna ca nu se vor diminua controalele la frontiera, iar cozile de tiruri, lungi de cativa kilometri, dintre cele doua parti ale Podului Ruse – Giurgiu, vor continua, informeaza Rador Radio Romania.…

VAMA PETEA O mașina cautata de autoritațile din Belgia, oprita la granița

13:35, 21.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat la controlul de frontiera un autovehicul cautat de autoritațile din Belgia. The post VAMA PETEA O mașina cautata de autoritațile din Belgia, oprita la granița first appeared on Informatia Zilei .

FOTO - Noi fragmente de drona au fost gasite in Republica Moldova in apropiere de granita cu Ucraina

22:20, 17.02.2024 - Noi fragmente de drona de tip Shahed au fost gasite sambata in zona de frontiera moldo-ucraineana unde in urma cu o saptamana fusesera descoperite ramasitele unei astfel de drone incarcate cu explozibil, conform News.ro. Potrivit Politiei de Frontiera din Republica Moldova, bucatile au fost gasite…

Noi fragmente de drona au fost gasite in Republica Moldova in apropiere de granita cu Ucraina

21:00, 17.02.2024 - Noi fragmente de drona de tip Shahed au fost gasite sambata in zona de frontiera moldo-ucraineana unde in urma cu o saptamana fusesera descoperite ramasitele unei astfel de drone incarcate cu explozibil, potrivit news.ro Potrivit Politiei de Frontiera din Republica Moldova, bucatile au fost gasite…

Ultima ora! Alte fragmente de drona, depistate intr-un camp la Vulcanești

18:25, 17.02.2024 - Poliția de Frontiera anunța ca astazi, 17 februarie, in jurul orei 16:40, in apropierea localitații Etulia Noua, raionul Vulcanești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemanatoare celei de tip „Герань-2".

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite in Republica Moldova, langa granița cu Ucraina

00:10, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.


Ce parere ai despre aceasta stire?