Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Român din Israel: Presa internațională manipulează. ”Palestinienii au amplasat lansatoarele de rachete la 100 de metri de școli și spitale”

Publicat:

Andra Martinuși, de profesie arhitect, stabilita in orașul israelian Haifa, a declarat pentru ”Adevarul” ca  maniera in care a fost abordat conflictul din Gaza de presa internaționala este incorecta. ”Pe BBC se transmit imagini din Siria și sunt prezentate ca fiind din Gaza”, spune romanca in varsta de 27 de ani.

Palestinienii au amplasat lansatoarele de rachete la 100 de metri de școli și spitale, iar televiziunile arata ca Israelul trage in civili. -ul israelian și prezinta ca, de acolo, Israelul ataca Gaza. Pe CNN, interviul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semn clar de la Armata israeliana

11:05, 06.05.2024 - Armata israeliana a facut apel luni la palestinienii din zonele estice ale Rafah sa se mute intr-o „zona umanitara” din apropiere, in ceea ce pare a fi inceputul unei evacuari a civililor inainte de o operatiune la sol in orasul din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters si AFP. Potrivit unui comunicat…

Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala

12:11, 19.04.2024 - UPDATE – Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala. Ar fi fost vizata o ținta din provincia Isfahan, unde se afla mai multe obiective care țin de programul nuclear iranian, inclusiv uzina subterana de imbogațire a uraniului de la Natans.…

Razboiul ia amploare - Iran se pregatește sa atace Israelul: CIA ar fi informat deja guvernul de la Iersusalim ( Presa )

10:50, 04.04.2024 - Iranul planuiește un atac combinat cu o "ploaie" de drone și rachete de la bazele sale asupra unor locații strategice din Israel, ca raspuns la un atac aerian asupra consulatului iranian din Siria, conform publicației Vox News. Se pare ca CIA a avertizat deja conducerea Israelului cu privire la iminența…

Israelul a asediat inca doua spitale din Gaza si cere evacuari, anunta palestinienii

21:10, 24.03.2024 - Fortele israeliene au asediat duminica alte doua spitale din Gaza, a anuntat Semiluna Rosie palestiniana. Israelul a declarat ca a capturat 480 de militanti in confruntarile constante de la principalul spital din Gaza, Al Shifa, relateaza Reuters.

Palestinienii acuza Israelul ca asediaza alte doua spitale din Gaza. Se cer evacuari

17:11, 24.03.2024 - Forțele israeliene au asediat duminica inca doua spitale din Gaza, blocand echipele medicale sub focuri de arma grele, a declarat Semiluna Roșie palestiniana, iar Israelul a declarat ca a capturat 480 de militanți in confruntarile continue de la principalul spital Al Shifa din Gaza.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

Operațiunea „Invazia Moldovei”. Cum a cazut presa internaționala in capcana dezinformarii ruse

06:35, 11.03.2024 - Instituții media de top din lume au titrat ca Transnistria va cere alipirea la Rusia și urmeaza o invazie a Republicii Moldova. Portalul Uniunii Europene care lupta impotriva știrilor false pro-Kremlin a analizat cum presa internaționala a cazut in capcana dezinformarii ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?