Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roiuri de lacuste invadeaza Etiopia

Publicat:

Etiopia este invadata de roiuri de lacuste ajutate de cate pandemia de COVID-19 si ploile abundente care au cazut in zona in ultima perioada, relateaza CNN. Acestea au distrus campuri impense de sorg, care reprezinta unica sursa de venituri a multor familii din regiune. Continue reading Roiuri de lacuste invadeaza Etiopia at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.

Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari

14:10, 27.03.2024 - Continue reading Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari at Info real.

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare

08:25, 13.03.2024 - Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare Continue reading Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare at Tabu.

Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA

08:40, 06.03.2024 - Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA Continue reading Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA at Tabu.

Care este poziția Romaniei fața de scenariul invocat de Macron, posibila trimitere de trupe occidentale la sol in Ucraina, opțiunea care ar putea deschide cel de-al Treilea Razboi Mondial?

09:10, 27.02.2024 - Continue reading Care este poziția Romaniei fața de scenariul invocat de Macron, posibila trimitere de trupe occidentale la sol in Ucraina, opțiunea care ar putea deschide cel de-al Treilea Razboi Mondial? at Info real.

Președinta Casei de Asigurari: Avem peste 207.000 de pacienti cu cancer din care 2.700 sunt copii minori, ceea ce este dramatic pentru starea de sanatate a populației

21:10, 19.02.2024 - Continue reading Președinta Casei de Asigurari: Avem peste 207.000 de pacienti cu cancer din care 2.700 sunt copii minori, ceea ce este dramatic pentru starea de sanatate a populației at Info real.

Durerea de genunchi poate indica prezența unor afecțiuni grave, chiar și la persoanele tinere. Vezi care este cea mai rapida metoda prin care poți afla un diagnostic precis

19:10, 13.02.2024 - Continue reading Durerea de genunchi poate indica prezența unor afecțiuni grave, chiar și la persoanele tinere. Vezi care este cea mai rapida metoda prin care poți afla un diagnostic precis at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?