Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscul de depresie în pandemie, accentuat de rețelele de socializare

Publicat:

Este concluzia unui studiu realizat de in parteneriat de cercetatori ai Universitații din Pennsylvania și de la din China.   Un studiu in care au fost incluși 320 de locuitori din zona Wuhan, de unde a izbucnit pandemia de Covid-19, releva faptul ca utilizarea excesiva a retelelor de  socializare in timpul pandemiei reprezinta […]

Citeste articolul mai departe pe sanatateabuzoiana.ro…  

Sursa articol: sanatateabuzoiana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Motivele vizitei lui Elon Musk in China, dezbatute pe retelele de socializare

21:50, 28.04.2024 - Duminica, Elon Musk a ajuns in China, la invitatia Consiliului chinez pentru promovarea comertului international. Cu aceasta ocazie, el s-a intalnit cu premierul premierul Li Qiang, care i-a promis ca tara sa va ramane mereu deschisa fata de investitorii straini.

Romania, campioana europeana, se lupta pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO

08:40, 27.04.2024 - In acest weekend, pe 27 martie, se desfașoara la Wuhan in China, ediția 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Standard destinate categoriei de varsta sub 21 de ani.

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Reuters: Trump a ordonat CIA sa lanseze o operațiune secreta impotriva Chinei pe rețelele sociale

15:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat CIA, in 2019, sa declanșeze o operațiune clandestina pe rețelele sociale chinezești cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva guvernului de la Beijing, conform unor oficiali care au informații directe legate de aceasta operațiune secretizata, dezvaluie Reuters.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Adrian Popa va deveni tatic. Fotbalistul și soția sa au facut marele anunț pe rețelele de socializare: ”Te iubesc atat de mult” / FOTO

11:10, 08.03.2024 - Adrian Popa și soția sa, Madalina, vor deveni parinți! Pe rețelele de socialiare, au postat cateva imagini, facute intr-un cadru de poveste, in care au dat fanilor marea veste cu privire la sarcina. Cei doi au avut o idee inedita și au menționat ce nume va purta micuța lor care se va naște in cateva…

O noua INȘELATORIE face ravagii pe rețelele de socializare. Nu accesați aceasta aplicație! Ce spune poliția?

12:00, 11.02.2024 -  Sub pretextul simplu al „aprecierii postarilor pentru bani”, autorii incearca sa atraga utilizatorii intr-o schema de inșelaciune in mediul online. Activitatea infracționala incepe cu primirea de catre utilizatori a unor mesaje nesolicitate, formulate in limba engleza sau romana, care ii indeamna sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?