Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoltă. Sindromul Asperger, folosit ca scuză pentru hărțuire sexuală

Publicat:

Un fost prezentator de televiziune din Australia, acuzat de harțuire sexuala și de atentat la pudoare de zeci de femei, a starnit furie dupa ce a pus comportamentul sau pe seama sindromului Asperger, o tulburare de dezvoltare pe care a invocat-o ca scuza.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

Conflict in Manaștur din cauza unui magazin alimentar „folosit pe post de bar”. Oamenii se revolta și cer sa i se reduca programul: „Ne-am saturat”

12:00, 14.04.2024 - E conflict in cartierul Manaștur din cauza unui magazin alimentar folosit, potrivit locuitorilor din zona, pe post de bar. Oamenii se plang ca acolo se aduna de multe ori persoane care consuma alcool și ajung intr-un final sa tulbure liniștea publica inca de la orele 18 și pana noaptea tarziu. Cei…

Se anunța scandal diplomatic major din cauza Palestinei - Irlanda și Austria, gata sa ia decizia care va starni revolta Israelului

07:00, 10.04.2024 - Ministrul de Externe Michael Martin a declarat marti, la Dublin, ca Irlanda se pregateste sa recunoasca un stat palestinian in urmatoarele saptamani, transmite AFP. O decizie similara este discutata și in Australia. Romania recunoaște la nivel diplomatic Palestina din 1988.


Ce parere ai despre aceasta stire?