Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ruladă de cârnaţi şi cartofi

Publicat:

Ingrediente:

Pentru aluat:
175 g faina
1 lingurita praf de copt
125 g unt
60 g ovaz

Incearca si Briose cu ovaz si afine

putin lapte

Pentru umplutura:
175 g cartofi fierti si raciti
 
Un deliciu Cartofi copti cu prosciuto

250 g carnati, fara pielita
sare si piper negru proaspat macinat
nucsoara

Mod de preparare:

1. Pentru umplutura: Pisati cartofii reci si adaugati carnatii taiati. Asezonati cu sare, piper si putina nucsoara. Dati-i compozitiei forma unei rulade.

2. Pentru aluat: Cerneti

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Placinta englezeasca de pui cu smantana pentru masa de pranz. Rețeta pe care o poți adapta ușor dupa propriul gust

10:50, 23.05.2024 - Poți opta pentru un aluat fraged, pe baza de unt și faina sau pentru un aluat foietaj. Aluatul foietaj il gasești cu ușurința in orice magazin alimentar.Il poți prepara și in propria bucatarie, atunci cand timpul iți permite. Nu se prepara foarte greu, dar necesita mai multe etape de framantare și impaturire.…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Rețeta de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

13:30, 30.04.2024 - Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sarbatorește neaparat cu o porție de mici. Daca nu vei avea unde sa ii servești, ii poți prepara singur acasa, dupa o rețeta veche, de pe vremea bunicilor. Ingrediente necesare: 1 kilogram de carne tocata (amestec de porc și vita) și condimente dupa gust (sare,…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…


Ce parere ai despre aceasta stire?