Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă zilei – Pui la cuptor cu paste

Publicat:

Mod de preparare Se spala pulpele de pui si se asaza intr-un bol (la care aveti capac), iar peste ele se presara: boia de ardei dulce, ulei de masline, sos de soia, sare, piper (dupa gust), se acopera cu capacul si se lasa la macerat 24 de ore. Asezati pulpele de pui in tava, turnati peste ele sosul ramas in bol si o cana de apa, apoi acoperiti cu folie de aluminiu si introduceti tava la cuptor. Dupa aproximativ 30 de minute, scoateti tava, indepartati folia si intoarceti bucatile de carne de pe o parte pe alta. Mai lasati tava in cuptor sa se rumeneasca bine carnea inca 30 de minute. Intre timp,…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Cea mai cautata rețeta de cozonac fara aluat. E gata in 20 de minute, iese o bunatate

15:55, 26.04.2024 - Se apropie Paștele și trebuie sa ne pregatim deja lista cu preparatele pe care le pregatim. Nelispit de pe masa festiva este cozonacul, unul dintre vedetele acestei sarbatori. Daca vrei o rețeta rapida, fara aluat și batai de cap, iata cea mai tare idee. E gata in doar 20 de minute și este de-a dreptul…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor

19:26, 02.03.2024 - Rețeta propune prepararea ardeilor grași umpluți cu cușcuș intr-un stil mediteranean și gratinați la cuptor The post CINA VEGANA Ardei  umpluți cu cuscus in stil mediteranean, gratinați la cuptor first appeared on Informatia Zilei .

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…


Ce parere ai despre aceasta stire?