Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Poale-n brâu cu brânză de vaci şi dulceaţă

Publicat:

Ingrediente pentru poale-n brau cu branza de vaci si dulceata

Pentru aluat
150 g branza de vaci cremoasa
75 g zahar
1 ou
6 linguri ulei
250 g faina
2 lingurite praf de copt
un praf de sare

Pentru umplutura
250 g branza de vaci cremoasa
60 g zahar
1 pliculet zahar vanilat
2 galbenusuri
afine din dulceata
2 linguri cu faina
zahar pudra
frunzulite de menta

Afla modul de preparare pe clickpoftabuna.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețeta de rulouri de vinete cu branza. Sunt delicioase și ușor de preparat

00:55, 06.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești pentru cei dragi, rețeta de mai jos poate veni in ajutorul tau. Vinetele sunt delicioase și se pot combina alaturi de mai multe ingrediente delicioase. Rulourile pe care le vei face cu branza sunt savuroase și se pregatesc foarte simplu.

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…


Ce parere ai despre aceasta stire?