Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Joi - Medalion de somon cu sos de lămâie şi mentă

Publicat:

Va prezentam mai jos o reteta foarte gustoasa: medalion de somon cu sos de lamâie si menta.

Ingrediente:

- 2 medalioane somon proaspat
- 1 lamâie
- 3-4 fire menta verde, proaspata
- sare grunjoasa
- 3-4 felii rosii uscate
- cateva fire sparanghel verde, fraged
- câteva rosii cherry
- 50 ml apa
- 1 cub mic de unt

Mod de preparare:

Mai întâi spala pestele si lasa.l deoparte. Feliaza lamâia, apoi spala si sparanghelul si lasa-l la scurs. Untul trebuie pus în vasul în care vei pune…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

11:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?