Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta pentru mere coapte caramelizate cu scorțișoară

Publicat:

Merele coapte, caramelizate cu scortisoara sunt delicioase mai ales in perioada de iarna. Combinatia de mar cu scortisoara este perfect si poate fi servit ca desert la o masa festiva sau poate fi o surpriza pentru cei dragi. Medicii recomanda consumul de mere dar si de scortisoara. Poate fi servit ca atare sau alaturi de crema de lapte si ou sau inghetata de vanilia. INGREDIENTE MERE COAPTE 6 mere mari 50g de pesmet 8 caise uscate, tocate in bucati mari sau banane 75g de zahar cu scortisoara 75g de unt coaja rasa si sucul de la 1 portocala crema de lapte si ou sau inghetata de vanilie, pentru…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Retete de creme pentru prajituri

10:05, 27.03.2024 - Crema dulce, crema ușor sarata sau crema aromata, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedeta al oricarei rețete de prajituri. Mai jos iți spunem ce rețete de creme pentru prajituri poți face acasa.Prajiturile cu crema la interior sunt printre cele mai consumate deserturi. Nu sunt deloc greu de…

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?