Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta originală de pandișpan pufos a Sandei Marin

Publicat:

Va mai aduceți aminte de pandișpanul pufos și delicios pe care vi-l pregateau bunicile și mamele in copilarie? Pandișpanul este unul dintre cele mai gustoase și ușor de preparat deserturi și poate fi combinat cu fel de fel de dulcețuri, creme, glazuri, fructe sau chiar cu diverse sortimente de inghețata. Pandișpanul se numara printre deserturile pe care le poate pregati oricine, chiar și cei mai puțini experimentați in arta gatitului. O rețeta clasica de pandișpan pufos, cu care nu veți da greș, este cea a celebrei doamne a bucatariei romanești . Aceasta rețeta este ideala și ușor de…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Rețeta de pasca a Sandei Marin. Pasca tradiționala de pe vremea bunicilor

19:06, 30.04.2024 - Paștele se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa va bucurați de un preparat tradițional delicios, atunci pregatiți rețeta de pasca a Sandei Marin. Este o pasca tradiționala de pe vremea bunicilor. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?