Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de prăjitură albinița cu foi cu miere și cremă de griș. Desertul ideal pentru sărbătorile de iarnă

Publicat:

Gospodinele se pregatesc de cea mai speciala perioada a anului, cand persoanele dragi se vor intalni la masa de Craciun. Dupa celebrele preparate tradiționale din carne, nu pot sa lipseasca deserturile, pe care cei mici abia le așteapta. O idee ideala pentru masa de sarbatori este prajitura albinița cu foi cu miere și crema de griș, care va fi pe placul tuturor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu vanilie și nuca. Este ideala pentru masa de Paște

18:15, 04.05.2024 - Masa de Paște are rolul de a uni familia și prietenii intr-un moment special. Gospodinele pregatesc cele mai delicioase preparate pe care sa le imparta cu cei apropiați, iar rețeta de mai jos este ideala pentru a fi servita ca desert.

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Reteta de tort Mascota – cum faci un tort delicios acasa

12:00, 14.02.2024 - Prajitura mascota și tort mascota au fost și sunt unele dintre cele mai apreciate deserturi pe baza de ciocolata din cofetarii. Indiferent ca este vorba despre tort mascota sau prajitura cu același nume, in principiu, conținutul este același. Acestea conțin crema ganache și stafide. Descopera rețeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?