Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de fursecuri Gurița Locotenentului. Un desert gustos și foarte rapid

Publicat:

Odata cu venirea weekend-ului ii poți surprinde pe cei dragi cu un desert pe cinste. Rețeta de fursecuri este un desert gustos și foarte rapid. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a le prepara!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Ceva mai gustos nu ai mancat, cum se prepara

20:16, 03.05.2024 - Un preparat ce, pentru mulți romani, este aproape sinonim cu cele mai importante sarbatori creștine din an. Daca vrei sa iți rasfeți familia și musafirii cu un deliciu culinar, trebuie sa incerci aceasta rețeta de pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Desert tradițional de Paște In multe regiuni…

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Desertul simplu și rapid pe care il vei adora

11:25, 31.03.2024 - Pentru ca ne aflam in perioada de post a Paștelui, noi iți propunem un desert specific acestei perioade. Este vorba despre o rețeta de pandișpan cu fructe de padure. Aceasta prajitura este, de fapt, un desert simplu și rapid, pe care cei dragi il vot adora. Nu vei petrece prea mult timp in bucatarie…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mucenici cu nuca de cocos. Desert rapid și delicios pentu luna martie

15:20, 20.02.2024 - In luna martie se sarbatoresc Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia, iar multe gospodine știu ca este important sa faca desertul „simbol” cu aceasta ocazie. Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de mucenici cu nuca de cocos. De ce imgrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?