Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de drob cu ficăței și piept de pui. Preparatul care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Paște

Publicat:

Drobul este una dintre cele mai apreciate preparate in perioada postului pascal. Acest aliment de pui cu ficaței și piept de pui este o rețeta tradiționala, ideala pentru cei care nu prefera drobul de miel sau de porc. Rețeta este perfecta pentru masa de Paște.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul de Paste care aduce noroc si belsug in casa. Nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare

18:01, 03.05.2024 - Iți faci planurile pentru masa organizata de sarbatorile pascale ortodoxe? Playtech Știri iți dezvaluie ce preparat nu trebuie sa lipseasca din fața oaspeților, potrivit tradițiilor și obiceiurilor. Se spune ca, daca-l pregatești pentru Paște, vei atrage doar noroc și prosperitate pentru familia ta.…

Cat vor trebui sa plateasca romanii pentru masa de Paște: Mancarea, bautura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani

13:55, 01.05.2024 - Cat vor trebui sa plateasca romanii pentru masa de Paște: Mancarea, bautura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Cat vor trebui sa plateasca romanii pentru masa de Paște: Mancarea, bautura și cadourile vor acapara cea mai mare parte din bani Peste 2200 de oameni au raspun, intr-un studiu…

Cate oua se pun la drobul de pui. Trucul lui Horia Varlan pentru o rețeta ca la bunica acasa

22:25, 29.04.2024 - Drobul este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paște. Este una dintre vedetele acestei sarbatori, pe care majoritatea gospodinelor il pregatesc. Daca vrei sa iasa exact ca la carte, afla cate oua se pun exact in compoziție. Doar așa va ieși inchegat și se va taia perfect. Cate oua…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

12:55, 23.04.2024 - Daca vreți sa pregatiți cozonac de Paște și sa nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paște, rețeta…

Drob de miel cu pui, rețeta speciala cu care iți vei impresiona musafirii de Paște

12:30, 09.04.2024 - Drobul este nelipsit de masa de Paște a romanilor. Acest preparat se face din organe de miel, insa poți pune orice fel de organe dorești. Toate acestea sunt tocate marunt, amestecate cu verdețuri, așezate oua fierte pe lungimea compoziției, apoi pus intr-un prapure și bagat la cuptor. Poți sa faci drob…

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de paste cu pesto de busuioc și rucola. Oricine le poate gati

13:55, 08.03.2024 - Rețeta de Paste cu pesto de busuioc și rucola este apreciata pentru experiența culinara bogata și plina de arome pe care o ofera. Combinand ingrediente proaspete și sanatoase, acest preparat cucerește gusturile celor care iși doresc o masa delicioasa și ușor de pregatit.Central in aceasta rețeta este…


Ce parere ai despre aceasta stire?