Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rechini bizari, nemaivazuti pana acum, au fost descoperiti in Oceanul Indian

Publicat:

O expeditie efectuata de-a lungul a doua luni in a dus la descoperirea a sute de exemplare bizare ale unor rechini ce traiesc la mare adancime, dintre care cateva specii au fost observate pentru prima oara. , doctorand in ecologia rechinilor la Moss Landing Marine Laboratories din California, afirma ca rezultatele expeditiei vor consemna descoperirea a cel putin opt noi specii de rechini. Clerkin a petrecut lunile martie si aprilie ale acestui an la bordul unei gigantice nave de pescuit, stiind ca plasele masive folosite de pescari captureaza accidental rechini ce traiesc

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul Vasile Nagy: Astazi este despre toți romanii, indiferent unde traiesc ei

20:46, 26.05.2024 - Ultima duminica a lunii mai este declarata drept Ziua Romanilor de Pretutindeni. Anul acesta, sarbatorim aceasta zi importanta la 26 mai. Este un prilej sa adresam un gand de unitate pentru toți romanii, indiferent unde traiesc ei. „Ultima zi a lunii mai este declarata ca Zi a Romanilor de Pretutindeni.…

Cați veterani de razboi mai traiesc astazi in județul Dambovița. Cel mai varstnic are 106 ani și locuiește in comuna Glodeni

09:15, 02.05.2024 - Veteranii de razboi, cei care cu arma in maini au aparat teritoriul mostenit de la inaintasii nostri, s-au rarit de la an la an, iar statisticile prezinta o situatie din ce in ce mai sumbra. Luni, 29 aprilie, de Ziua Veteranilor de Razboi, Cadrele Militare in Rezerva din Sucursala Dambovița a Asociației…

Cat de periculoasa este „musca cu toc” și ce spun cercetatorii despre noua specie de insecte

14:06, 29.04.2024 - O noua specie de insecteCapcanele Malaise, amplasate strategic pentru a captura insecte in zbor , au jucat un rol crucial in aceasta descoperire. Aceste capcane, echipate cu material de plasa, au prins chiar și cele mai mici viețuitoare, permițand cercetatorilor sa le studieze cu atenție.Intr-un studiu…

Descoperire uluitoare pe fundul marii. A fost identificata o creatura cu 170 de ochi

16:00, 18.04.2024 - Cum arata creatura cu 170 de ochiProsthiostomum huidongense, cunoscut și ca viermele plat marin Huidong, este o creatura de dimensiuni mici, cu o lungime de aproximativ jumatate de centimetru. Are un corp oval, capete rotunjite și o culoare rozalie, care il face distinct in peisajul submarin. Aspectul…

VIDEO Adevarata intrunire a cerbilor, intr-o padure din Parcul Natural Apuseni: Cerbii batrani si cei foarte puternici traiesc solitar. Imagini inedite, surpinse de camerele de monitorizare a faunei

21:00, 03.04.2024 - VIDEO Adevarata intrunire a cerbilor, intr-o padure din Parcul Natural Apuseni: Cerbii batrani si cei foarte puternici traiesc solitar. Imagini inedite, surpinse de camerele de monitorizare a faunei Adevarata intrunire a cerbilor, intr-o padure din Parcul Natural Apuseni: Cerbii batrani si cei foarte…

Oamenii de știința au avut un șoc cand au descoperit un craniu uriaș, vechi de 16 milioane de ani/ VIDEO

07:25, 21.03.2024 - Oamenii de stiinta au descoperit craniul fosilizat al unui delfin urias de rau, apartinand unei specii despre care se crede ca a fugit din ocean si s-a refugiat in raurile amazoniene din Peru in urma cu 16 milioane de ani. Specia disparuta ar fi masurat pana la 3,5 metri lungime, ceea ce il face cel…

Clujenii traiesc mai mult decat restul romanilor. Speranța de viața la femei, cu 8 ani mai mare decat la barbați.

13:36, 19.03.2024 - Speranța de viața in regiunea de vest a țarii, inclusiv la Cluj, este de 75-77 ani, fața de zona de est, unde media este de pana la 75 ani. Romania inregistreaza o diferența mare intre speranța de viața a femeilor și a barbaților.

Inteligența artificiala detecteaza maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome

00:10, 13.03.2024 - Inteligența artificiala este capabila sa detecteze maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome, anunța  cercetatorii de la University of California din San Francisco. Este vorba despre o prima etapa pe calea folosirii  inteligenței artificiale in privința datelor clinice de rutina, nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?