Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situație în dosarul interlopilor care s-au măcelărit în plină stradă / Decizie de ultimă oră

Publicat:

Dosarul atacului mafiot in timpul caruia interlopul Bebino a fost macelarit, in plina strada, incepe cu stangul: judecatorul caruia i-a fost repartizat cazul a reușit sa se descotoroseasca de el, dupa o incercare eșuata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Rasturnare de situație in dosarul preotului care a reclamat ca a fost abuzat de noua colegi / S-a pogorat pacea in celula

22:50, 11.04.2024 - Preotul pedofil Gheorghe Daniel Rece se joaca de-a ordinul de protecție cu judecatorii: dupa ce a chemat in fața instanței noua pușcariași, pe care ii acuza de abuzuri, popa s-a razgandit și a decis sa renunțe la plangere.

Rasturnare de situație! Horia Constantinescu revine dupa anunțul plecarii de la ANPC: Nu am demisionat

12:35, 28.03.2024 - Rasturnare de situație! Horia Constantinescu revine dupa anunțul plecarii de la ANPC: Nu am demisionatHoria Constantinescu revine și spune ca nu a demisionat de la ANPC: „Sunt proiecte importante in plina desfașurare și trebuie sa nu le pun in pericol”.„Nu am demisionat! Dupa discuțiile de…

Rasturnare de situație in dosarul lui Dorian Popa / Este doar o chestiune de timp

22:50, 26.03.2024 - Dorian Popa a decis sa puna punct razboiului cu Poliția Romana, pe care a acuzat-o ca l-ar fi amendat ilegal la Iași, unde a fost filmat intorcand pe linie continua bolidul care n-avea montat in fața placuța cu numarul de inmatriculare.

Rasturnare de situație in dosarul polițistul pensionar care și-a amenințat vecinii cu pistoalele / Decizia instanței

22:56, 22.03.2024 - Fostul polițist Catalin Coman, care și-a amenințat vecinii cu pistoalele și a fost lasat de colegii de la Secția 18 sa terorizeze o femeie in toiul nopții are liber de la judecatori sa se duca peste victima.

Rasturnare de situație! Romania a castigat procesul cu Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana

09:05, 09.03.2024 - Curtea de Arbitraj Comercial International de la Washington a anuntat Ministerul de Finante ca Romania a castigat procesul in dosarul Rosia Montana, doi arbitri au votat pentru Romania, unul a votat impotriva, informeaza Ziarul Financiar.

Rasturnare de situație in dosarul polițistului acuzat ca vindea cocaina in timpul serviciului / Ce au cerut procurorii DIICOT!

23:00, 02.03.2024 - Rasturnare de situație in dosarul „Droguri cu girofar”: procurorii DIICOT au cerut eliberarea din arest a unui inculpat, iar numele respectivului a disparut din proces, in locul sau fiind trimisa in judecata o femeie acuzata inițial de complicitate. Mai mult, conform instanței, polițistul traficant…

Adrian Mititelu, cercetat penal, dupa ce ar fi batut un avocat in plina strada. Ce declarații a facut patronul de la FCU Craiova 1948 in fața autoritaților

16:55, 17.02.2024 - Situație neașteptata! Adrian Mititelu este cercetat penal, dupa ce ar fi batut un avocat in plina strada. Iata ce declarații a facut patronul de la FCU Craiova 1948 in fața autoritaților!


Ce parere ai despre aceasta stire?