Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răniți Colectiv. Concert la Buzău pentru ajutorarea lui Cătălin Ilniţchi

Publicat:

Cele mai cunoscute trupe pop-rock din Buzau, , Undercover si vor concerta vineri seara pentru a-l ajuta financiar pe fotograful , ranit grav în incendiul din clubul Colectiv.

"Din dialogul purtat cu mama sa rezulta ca tanarul internat intr-o clinica din Israel se afla intr-o situatie critica si are nevoie urgenta de sprijin financiar, banii colectati in urma acestui concert urmand sa fie donati integral familiei", a declarat pentru , unul din organizatori.

Potrivit sursei citate, cele trei trupe au apelat la…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hotnews: Pacienții medicului Cirstoiu, redirecționați de la stat la clinica familiei, prin mesaje pe WhatsApp

12:30, 17.04.2024 - O noua investigație a jurnaliștilor pentru HotNews.ro arata ca, in perioada 2022-2023, candidatul coaliției PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat mai multe consultații contra-cost la clinica privata a familiei.

Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata”

18:21, 14.04.2024 - Articolul Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . In țara fara doctori, unde pacienții sunt nevoiti sa mearga si zeci de kilometri pana la primul spital, apar licariri de speranța de unde nu te aștepți…

Clinica familiei Cirstoiu nu este acreditata sa furnizeze educație medicala

15:16, 14.04.2024 - Declarația candidatului PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, privind apararea sa in contextul acuzațiilor de incompatibilitate este contrazisa de un raspuns al Colegiului Medicilor din Romania citat de Hotnews.

Importurile din Ucraina distrug o industrie cheie din Romania: 'In mare parte sunt din China. Este ceva artificial!'

09:25, 06.03.2024 - Pretul mierii conventionale poliflora a scazut la aproape jumatate pe fondul importurilor din Ucraina, atrage atentia Asociatia Apicultorilor Profesionisti, in contextul in care Directia pentru Agricultura Judeteana (DAJ) Buzau a anuntat o schema de sprijin financiar pentru compensarea partiala a pierderilor…

Un nou medic ORL-ist la clinica Angi San din Buzau

10:55, 02.03.2024 - Reprezentanții clinicii medicale Angi San din Buzau anunța alaturarea in echipa de profesioniști a medicului primar otorinolaringologie Ștefan Calin, care este totodata și medic specialist de chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva. Potrivit reprezentanților clinicii de pe strada…

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?