Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rămăşiţe umane, descoperite pe mare, după prăbuşirea unui avion militar chilian

Publicat:

Ramasite umane au fost gasite pe mare, in largul varfului de sud al continentului american, la locul ”disparitiei” unui avion militar chilian, de negasit de doua zile, la bordul caruia se aflau 38 de persoane, a anuntat un oficial regional, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plaja unde oamenii gasesc mereu oase de om. De ce sunt atat de multe ramașițe umane ingropate pe aceeași coasta din sudul Țarii Galilor

07:05, 23.04.2024 - O plimbare relaxanta pe plaja este o experiența placuta pentru cei mai mulți dintre noi. Dar cum este cand, printre scoici și alge, dai și peste ramașițe umane antice? Și ce se intampla cand aceeași plaja este plina de astfel de descoperiri macabre?

Avion militar pierdut in Peru: o echipa de cautare si salvare a fost activata imediat prin mijloace aeriene si patrule la sol

03:50, 12.04.2024 - Fortele Aeriene peruane anunta joi ca au pierdut comunicatiile cu un avion de lupta de tip Mirage 2000 care efectua un antrenament la joasa altitudine in sudul Peru si ordona o ancheta in vederea stabilirii ”cauzelor accidentului”, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Fragmente ce pare a fi umane, descoperite pe un camp din apropierea Autostrazii

18:35, 05.04.2024 - Fragmente ce par a fi umane au fost descoperite in aceasta dupa amiaza pe un camp din zona Autostrazii București – Pitești, in localitatea Olteni, conform cronica-gaeștiului.ro Deocamdata IJP Dambovița nu a oferit informații oficiale. Este posibil ca fragmentele osoase sa aparțina unei femei.    

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…


Ce parere ai despre aceasta stire?