Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin taie masiv din bugetul Apărării

Publicat:

Trezoreria Federației Ruse a confirmat informațiile conform carora bugetul Apararii pe 2017 a fost redus cu 25,5%, scrie publicația Jane's . Este vorba despre cea mai mare taiere de la inceputul anilor '90 și vine pe fondul sancțiunilor economice impuse Rusiei de Occident.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia: Un bloc de apartamente s-a prabușit parțial, dupa bombardare. Sunt cel puțin 13 morți

07:10, 13.05.2024 - Un bloc de apartamente s-a prabușit parțial, duminica, in orașul de granița rusesc Belgorod. Sunt cel puțin 13 morți și 20 de raniți. Oficialii au dat vina pe bombardamentele ucrainene pentru distrugerea cladirii, potrivit AP News . Imaginile online i-au aratat pe salvatori cautand supraviețuitori printre…

Arme pentru Ucraina din banii lui Putin: Cum vrea UE sa foloseasca 3 miliarde de dolari din activele inghețate ale Rusiei pentru Kiev

16:21, 08.05.2024 - Liderii UE sunt pe cale sa aprobe un plan prin care profiturile, in valoare de circa 3 miliarde de euro, provenite din investirea activelor rusești inghețate in Occident, sa fie utilizate pentru a cumpara arme pentru Ucraina, informeaza Politico.

VIDEO Inarmata de SUA și Occident, Ucraina lanseaza o ofensiva puternica impotriva Rusiei: atac cu aproape 70 de drone

12:15, 27.04.2024 - Inarmata de SUA și Occident, Ucraina lanseaza o ofensiva puternica impotriva Rusiei: atac cu aproape 70 de droneRusia a interceptat 68 de drone ucrainene, in noaptea de vineri spre sambata, in regiunea Krasnodar (sud) si in Crimeea, anexata de Moscova in 2014, anunta Ministerul rus al Apararii, relateaza…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Irina Podnosova, fosta colega de facultate a lui Putin, a fost confirmata ca președinta a Curții Supreme a Rusiei

11:30, 18.04.2024 - Irina Podnosova a fost confirmata in funcția de președinta a Curții Supreme a Federației Ruse și este unul dintre numeroșii apropiați ai președintelui rus care a obținut un loc de munca de top la Kremlin. Putin mai are acum un prieten in cea mai inalta instanța a Rusiei, scrie Politico.

Nikolai Patrusev susține ca NATO a ajutat Ucraina sa organizeze atacuri pe teritoriul Rusiei

18:15, 02.04.2024 - Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrusev, unul dintre cei mai puternici aliati ai lui Putin, a susținut marti ca NATO lupta practic impotriva Rusiei in Ucraina si ca alianta militara condusa de SUA a ajutat la organizarea de atacuri pe teritoriul suveran al Rusiei, relateaza…

Ministrul italian al Apararii: Europa are nevoie de o strategie unitara in privința Rusiei lui Putin

19:41, 16.03.2024 - Liderii europeni trebuie sa evite „declaratii marete” si contradictorii si sa aiba mai degraba o strategie clara si unitara in privința Rusiei, a declarat ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto.

Putin are noi arme cibernetice pentru a submina democrația in Occident

06:30, 29.02.2024 - Intr-un interviu acordat cotidianului „The Times“, Oleksii Danilov, consilierul pentru securitate naționala al Ucrainei, a declarat ca inteligența artificiala a permis Rusiei sa iși intensifice substanțial campaniile de dezinformare, menite sa semene dezbinare și sa influențeze opinia publica.


Ce parere ai despre aceasta stire?