Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin se confruntă cu critici în cercurile apropiate: Liderul de la Kremlin nu le mai spune miniștrilor despre planurile sale

Publicat:

s-a oprit sa se consulte cu miniștrii și nu ii informeaza despre planurile sale, relateaza publicația de știri rusa Meduza, citand surse anonime apropiate de Kremlin și guvern.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Putin se…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin continua epurarile la Ministerului Apararii și iși numește o verișoara ca adjunct al ministrului Belousov

21:50, 17.06.2024 - Vladimir Putin continua epurarile de la Ministerul Apararii incepute in luna mai cu demiterea lui Serghei Șoigu. Liderul de la Kremlin a demis luni patru adjuncți ai ministrului apararii și a facut noi numiri pentru posturile vacante, printre care și verișoara sa Anna Tsivileva.

Putin spune ca Rusia poate livra arme unor țari care sa loveasca „intalatii sensibile” ale statelor care actioneaza impotriva Moscovei

07:55, 06.06.2024 - Președintele rus Vladimir Puțin a vorbit despre posibilitatea ca Moscova sa ofere arme unor țari terțe care sa atace interese occidentale, in contextul in care, in randul partenerilor internaționali ai Kievului se discuta despre autorizarea atacurilor ucrainene pe teritoriul rusiei cu armament din Occident,…

Planul diabolic a lui Vladimir Putin: Ce urmarește, de fapt, liderul de la Kremlin prin discuțiile de pace cu Ucraina

12:40, 26.05.2024 - Semnalul președintelui rus Vladimir Putin din aceasta saptamana, potrivit caruia este deschis la discuții de pace, ar trebui privit cu o serie de avertismente de proporții, precum și cu greutatea experienței anterioare a Ucrainei și a Occidentului in ceea ce privește diplomația rusa.

Razbunarea lui Putin dupa ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice. Liderul de la Kremlin ii da replica lui Macron

10:00, 18.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a sugerat ca Moscova nu va respecta cererile de incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de vara, facand referire la tratamentul incorect impus sportivilor ruși, scrie The Moscow Times.

Putin a sosit la Beijing cu o delegație extrem de numeroasa / Ce urmarește liderul de la Kremlin

04:20, 16.05.2024 - Liderul rus Vladimir Putin a sosit joi dimineata (ora locala) la Beijing, China fiind prima destinatie externa a sefului statului rus dupa realegerea sa si preluarea celui de-al cincilea mandat, relateaza TASS.Putin se va afla in China in cadrul unei vizite de stat.

Viziunea elitelor ruse privind strategiile potențiale ale lui Putin in privința razboiului din Ucraina

18:40, 26.03.2024 - Publicația independenta rusa „Meduza” citeaza surse apropiate de Kremlin potrivit carora, in opinia elitelor, Vladimir Putin ia in considerare doua posibile strategii de incheiere a razboiului din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?