Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pui de șorecar salvat din Retezat            

Publicat:

O micuta pasare de prada a fost gasita in Retezat si adusa la recuperare in Deva. Un crescator de vite a gasit sorecarul pe munte si i s-a facut mila de biata pasare care nu mai putea sa zboare. Si-a dat seama ca puiul este infometat si a coborat-o la o cabana. Initial, toata lumea a crezut ca este vorba de un pui de acvila, o rapitoare ocrotita prin lege, asa ca turistii de acolo s-au mobilizat sa o salveze.

„Ii o puiuta de acvila”, le-a spus vacarul turistilor de la Carnic. „N-o mai putut zbura pentru ca-i slab, ei nu gasesc prea multi soareci, aici, in Retezat”, explica omul in timp…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Compania aviatica Finnair isi intrerupe unele zboruri spre Estonia din cauza interferentelor GPS, puse pe seama Rusiei

03:05, 30.04.2024 - Compania Finnair a anuntat luni ca isi intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei, timp de o luna, din cauza perturbarilor GPS din zona, pe care Tallinn le-a pus pe seama Rusiei vecine, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Gina Pistol vrea casa la munte. Decizia luata de vedeta alaturi de Smiley: „Intr-o zona mai retrasa, sa o creștem pe fiica, pisici, capre, oi”

09:46, 25.04.2024 - Gina Pistol vrea sa iși indeplineasca o dorința pe care o are de mulți ani de zile, sa aiba o casa la munte. Chiar de ziua ei onomastica, fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a plecat in cautarea unui teren unde sa iși construiasca o locuința așa cum viseaza. Alaturi de Smiley și de josephine,…

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

Fetita din imagine a devenit una dintre cele mai iubite romance. O vezi mereu la TV, are lipici la telespectatori. Iti dai seama cine este?

14:30, 17.04.2024 - Fetita din imaginea de mai sus este acum una dintre cele mai iubite romance. Telespectatorii o vad aproape zilnic pe micile ecrane. Priviți cu atenție poza, o recunoașteți? Fetița din imagine, una dintre cele mai iubite prezentatoare din Romania Recunoașteți vedeta din imagine? Este una dintre cele…

Așa iți dai seama daca roșiile din gradina s-au imbolnavit. Cum sa ții daunatorii la distanța

00:06, 03.04.2024 - Exista multe simptome care iți arata ca tomatele din gradina au fost afectate de o boala, dar de obicei aceasta poate fi identificata prin ingalbenirea frunzelor sau apariția petelor pe fruct, in timpul unui sezon umed sau rece. Cum iți dai seama ca roșiile din gradina s-au imbolnavit. Așa ții daunatorii…

Joe Biden glumește pe seama lui Donald Trump. „Un candidat e prea batran și incapabil mintal pentru a fi președinte. Celalalt sunt eu”

14:00, 17.03.2024 - Presedintele american Joe Biden l-a atacat sambata pe fostul presedinte Donald Trump, cu glume despre sanatatea mintala a adversarului sau electoral, in timpul unui discurs la cina Gridiron Club, o traditie de la Washington care a inceput in anii 1880, informeaza Reuters preluata de news.ro.

Top 3 retete simple de post care te fac sa uiti de carne. Nici nu iti vei da seama ca sunt vegane

10:20, 08.03.2024 - Top 3 retete simple de post care te fac sa uiti complet de carne. Daca ați decis sa țineți post sau sa renunțați definitiv la produsele de origine animala, puteți opta pentru o alimentație vegana. Sa gatiți rețete de post nu este dificil deloc, mai ales ca exista mulțime de variante de inlocuire a carnii. Aceste…

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate din cauza gripei aviare din Ungaria

11:01, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad instituie filtre pe toate drumurile din zona de frontiera cu Ungaria, pentru a verifica transporturile de oua, carne si pasari vii, pe fondul evolutiei unor focare de gripa aviara in tara vecina.


Ce parere ai despre aceasta stire?