Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect cultural-educațional la Teatrul Marin Sorescu din Craiova

Publicat:

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, lanseaza vineri, 18 noiembrie, ora 17.30 programul cultural-educațional EDUCAM IMPREUNA. Programul se va desfașura in perioada 2022-2026, se adreseaza copiilor din Craiova și Regiunea Olteniei și are drept scop asigurarea procesului de educație culturala și istorica in randul elevilor.  Evenimentul de lansare a programului va include și premiera spectacolului ALEGEREA, ce are la baza piesa de teatru intr-un act scrisa, in 1960, la Versoix, de Majestațile Lor Regele Mihai I și Regina Ana. Premiera va avea loc de la ora 19:00   și se va desfașura in…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

O premiera in ultimul deceniu! Erdogan, vizita surprinzatoare in Irak

21:50, 22.04.2024 - Președintele turc Tayyip Erdogan a inceput luni o vizita in Irakul vecin. Scopul este de a restabili relațiile bilaterale printr-o serie de acorduri care acopera cooperarea in domeniile comerț, energie și securitate. Ultima vizita a unui lider turc in Irak a avut loc in 2011.

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Proiectul expozitional Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la nastere, realizat de BNR

20:10, 17.04.2024 - Muzeul National de Istorie este partener, alaturi de Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I", Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul National al Unirii Alba Iulia, Serviciul Judetean Alba al Arhivelor Nationale ale Romaniei si de Biblioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga" Cluj…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei: „Cercetarile arheologice recente au scos la lumina mai multe zidarii istorice din Cluj-Napoca”

16:25, 15.03.2024 - Cu prilejul lucrarilor de reabilitare a parcului I.L Caragiale și strazilor din vecinatatea sa, specialiștii Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) au realizat o serie de cercetari arheologice. Pe str. O. Petrovici, chiar in zona din spatele MNIT, a fost identificat gardul unei foste brutarii.…

Sapaturile arheologice recente din centrul Clujului au scos la lumina mai multe zidarii istorice: „Se suprapun cele trei incinte istorice ale orașului”

15:10, 15.03.2024 - In urma lucrarilor de reabilitare a parcului I.L Caragiale și strazilor din vecinatatea sa, specialiștii Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) au realizat o serie de cercetari arheologice. Cert este ca in Cluj-Napoca oriunde sapi in zona centrala dai peste vestigii, iar din Maraști spre…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:40, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:35, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Credeai ca nu exista o Rețeta a Dragostei? Ei bine exista! Poate fi descoperita la Muzeul Farmaciei din Cluj!

16:30, 24.02.2024 - Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca a fost asaltat astazi de vizitatorii dornici sa descopere „rețeta dragostei” și nu doar pentru ca azi e Dragobetele! De iubit, iubim in fiecare zi, nu avem nevoie de o zi anume pentru asta, iar romanii cu temperamentul lor latin sunt recunoscuți pentru ca știu sa-și…

Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca: Peste 4500 de vizitatori, in prima luna de la redeschidere

12:05, 15.02.2024 - La numai o luna de la redeschiderea sa, Muzeul Farmaciei, o colecție valoroasa a Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT), a captivat peste 4500 de vizitatori, marcand un interes remarcabil din partea publicului.


Ce parere ai despre aceasta stire?