Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul lui Trump: Senatul aprobă posibilitatea convocării martorilor, amânând verdictul

Publicat:

Senatul SUA a aprobat sâmbata posibilitatea convocarii martorilor în procesul lui , acuzat de &"incitare la insurgența&", decizie care ar putea amâna votul final asupra verdictului cu câteva zile sau chiar saptamâni, relateaza AFP.

Într-un vot care a însamânțat confuzie în interiorul camerei superioare, toți cei 50 de senatori democrați și cinci republicani, din 100, au votat în favoarea unei moțiuni pentru a permite convocarea martorilor.
Știre în curs de actualizare

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.

Reacții in lanț, dupa ipoteza lansata de Macron

21:55, 27.02.2024 - NATO nu are planuri de a trimite trupe in Ucraina pentru a lupta in razboiul cu Rusia, au declarat marti agentiei EFE oficiali ai Aliantei, idee care nu a fost discutata nici in cadrul UE, potrivit unui purtator de cuvant comunitar, dupa ce presedintele francez Emmanuel Macron nu a exclus aceasta posibilitate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?