Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul împotriva lui Weinsten, amânat până în ianuarie după apariţia unui nou act de acuzare

Publicat:

Procesul impotriva producatorului de filme , ale carui presupuse abuzuri au catalizat miscarea #MeToo, a fost amanat pana la 6 ianuarie anul viitor dupa ce un judecator a acceptat noi acuzatii impotriva lui, a confirmat presei apararea lui Weinstein, relateaza luni EFE.

Procesul, care era prevazut sa inceapa la 9 septembrie, a fost amanat pentru a da mai mult timp avocatilor magnatului de la Hollywood, care vor avea la dispozitie 45 de zile pentru a raspunde la noile acuzatii lansate luni de actrita , cunoscuta din serialul ''.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura de teatru! Procesul #MeToo s-ar putea relua de la zero - Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein a fost anulata

16:50, 25.04.2024 - Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein a fost anulata de curtea de apel din New York. Decizia in procesul celebru din seria „Me Too” a fost luata in 2020. Un nou proces pe aceasta tema ar putea avea loc in SUA.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Statele Unite, acuzații de monopol impotriva Apple

07:01, 22.03.2024 - Departamentul de Justitie a dat in judecata Apple, joi, spunand ca ecosistemul iPhone este un monopol care a determinat ”evaluarea sa astronomica”, in detrimentul consumatorilor, dezvoltatorilor si producatorilor de telefoane rivali, transmite CNBC, citat de news.ro. Procesul sustine ca practicile…

Procesul lui Vlad Pascu s-a amanat deoarece acesta a ramas fara avocați

17:00, 22.02.2024 - Procesul in dosarul in care este cercetat penal Vlad Pascu, soferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri in localitatea 2 Mai, s-a amanat joi, urmatorul termen de judecata fiind stabilit de Judecatoria Mangalia pentru data de 14 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?