Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pro TV Chișinău, acuzat de MANIPULARE și că ar face jocul ACUM

Publicat:

Acuzații dure la adresa postului de televiziune Pro TV Chișinau. Ministrul educației a scris pe pagina sa de facebook ca reporterii de la aceasta instituție media manipuleaza opinia publica și promoveaza interesele blocului ACUM Platfomra DA și PAS.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Campionatul național la jocul de dame s-a incheiat: cind va fi desemnat campionul

15:55, 03.06.2024 - Campionatul Republicii Moldova-2024 la jocul de dame s-a incheiat, dar campionul va fi desemnat doar la toamna. Doi sportivi, marele maestru internațional Ion Dosca din Chișinau, campion mondial, al URSS, al SUA, de 20 de ori campion al Republicii Moldova și maestrul internațional Denis Dudco din Bender,…

Ministrul german al apararii, in vizita in Republica Moldova in semn de sprijin impotriva Rusiei

13:40, 31.05.2024 - Ministrul german al apararii Boris Pistorius se afla in vizita vineri in Republica Moldova, in semn de sprijin dupa invazia Rusiei in Ucraina vecina, relateaza dpa, potrivit Agerpres. Boris Pistorius a fost primit cu onoruri militare la Chisinau de omologul sau Anatolie Nosatii.

Percheziții cu mascați la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, intr-o cauza penala ținuta secreta. „Mai multe informații nu am voie sa divulg”

09:00, 25.04.2024 - Procurorii și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova au efectuat, miercuri, percheziții la Ministerul de Externe de la Chișinau, in baza unei acțiuni procesual-penale. Unele canale de Telegram au scris ca ancheta l-a viza pe șeful Direcției Consulare MAE, Vasile Mircos,…

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, este in vizita la Washington

21:30, 17.04.2024 - Mihai Popsoi, ministru de externe in guvernul de la Chisinau, unde are si rang de vicepremier, se va afla in perioada 18-20 aprilie in Statele Unite ale Americii in vizita oficiala si se va intalni inclusiv cu reprezentantul special al presedintelui Joe Biden, relateaza News.ro.

Acuzatii fara precedent la adresa lui Alexandru Rafila: „Asta face ministrul Sanatații de cateva luni. Abuz, manipulare și bete in roate”

11:00, 14.04.2024 - Dupa ce, sambata, in cadrul unui interviu, ministrul Alexandru Rafila a acuzat ONG-ul Daruieste Viata ca refuza sa puna la dispozitia ministerului documentele legate de noul spital, Oana Gheorghiu i-a dat acestuia o replica dura.

(video) Scandal pe TikTok, intre un moldovean revenit din SUA și activiști PAS: „ - Mie razboi nu-mi trebuie, nu vreau sa apar prostia guvernanților. - Grișa, ai facut jocul Kremlinului”

08:50, 10.04.2024 - Scandal pe rețele, intre un fost candidat pe listele PAS la Consiliul municipal Chișinau, Ion Melnic, și influencerul Grigore Manole, revenit in țara din diaspora. „Marul discordiei” l-a constituit o scrisoare pe care ultimul a primit-o de la Armata Naționala, cu privire la inrolare, și pe care a facut-o…

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Se coace daramarea Guvernului Recean din interiorul puterii de la Chișinau?

09:30, 26.03.2024 - Tensiunile in partidul de guvernamant ar fi ajuns la final, iar Andrei Spinu ar fi ieșit invingator in lupta pentru influența. Surse din cadrul PAS spun ca ministrul Infrastructurii se bucura de sprijinul a doi ambasadori, iar urmatorul pas ar fi fotoliul de prim-ministru al Republicii Moldova, susține…


Ce parere ai despre aceasta stire?