Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul trailer pentru „Vlad“, noul serial de la Pro TV VIDEO

Publicat:

Pro TV a publicat trailer-ul oficial al serialului thriller „Vlad“, ce spune povestea contelui de intr-o maniera moderna, cu (46 de ani) si (63 de ani) in distributie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

DOBRIN, primul film artistic in memoria MAGICIANULUI. Poetul Florian Silișteanu, autorul proiectului, deschide castingul pentru rolul principal

14:15, 18.04.2024 - Fara doar și poate exista o tendința acuta care incearca sa așeze in vitrina cinematografului …nemaivazutul, nemaiintalnitul, supraomul, sau, de ce  nu, ineditul, forma aceea curata despre SPECTACULOS. Lumea filmului surprinde cotidianul cu fel și fel de proiecte, idei novatoare sau nu, totul intr-o…

Continuarea filmului Joker, cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, prezentata in primul trailer

11:41, 10.04.2024 - Continuarea filmului "Joker", cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, a fost dezvaluita intr-un prim trailer, potrivit news.roIntitulata "Joker: Folie a deux", continuarea va fi un musical.

S-a lansat primul trailer al filmului Joker 2, in care joaca Lady Gaga

10:15, 10.04.2024 - S-a lansat primul trailer al filmului Joker 2, in care joaca Lady Gaga Primului film Joker s-a bucurat de un succes extraordinar și a caștigat patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor (Joaquin Phoenix). Au trecut deja cinci ani de atunci, iar fanii așteapta cu nerabdare lansarea producției…

Bebe Cotimanis iși sarbatorește fiul! Cum arata acum Matei Cotimanis, baiatul cel mare al actorului / FOTO

11:51, 03.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bebe Cotimanis! Celebrul actor iși sarbatorește fiul cel mare. Bebe Cotimanis a publicat mai multe imagini cu Matei Cotimanis, prin care exprimat ce relație frumoasa și apropiata au.

Serialul Fallout primește un nou trailer și debuteaza mai devreme decat era anunțat

17:25, 07.03.2024 - Amazon incepe sa lanseze proiectele sale bazate pe jocuri video, iar primul pe lista este Fallout, serialul realizat dupa seria de jocuri cu același nume a celor de la Bethesda. RPG-urile Fallout sunt unele dintre cele mai populare jocuri ale genului, iar aspectul lor apocaliptic este combinat deseori…

Povestea lui Constantin Brancoveanu, pentru prima oara pe marile ecrane TRAILER

07:06, 25.02.2024 - La 85 de ani impliniți și la zece ani de la ultima premiera, „Kyra Kyralina“, celebrul regizor Dan Pița a lansat pe 16 februarie lungmetrajul „Ecce Homo: Brancoveanu“, care trateaza sfarșitul tragic al domnului valah, executat la Constantinopol (Istanbul), pe 15 august 1714.

„In numele pamantului“, un film de animație realizat din cadre pictate in ulei, in cinematografe TRAILER

19:35, 23.02.2024 - Adaptare a romanului "Țaranii" de W.S.Reymont, caștigator al Premiului Nobel pentru Literatura și propunerea Poloniei la Premiile Oscar® din acest an, In numele pamantului poate fi vazut acum in cinematografele din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?