Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMELE IMAGINI cu Anda Adam MIREASĂ! Are o rochie cu trenă imensă şi radiază de fericire

Publicat:

Cu o rochie de mireasa de printesa, cu trena lunga si un voal de cativa metri, a stralucit la nunta ei. Sotul ei, imbracat si el in alb, a privit-o pe tot parcursul ceremoniei civile si, la sfarsit, a sarutat-o cu foc.

Cununia civila a avut la loc la locatia in care se va tine si petrecerea, astfel ca la acest moment special au participat toti invitatii.

Dupa felicitarile de rigoare, mirii si alaiul se vor indrepta spre biserica la care va avea loc cununia religioasa.

 

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.

Iubita romanca a lui Philipp Plein s-a afișat cu burtica de gravida. Andreea Sasu radiaza de fericire

19:01, 28.03.2024 - Nu se mai ascunde! Andreea Sasu, iubita romanca a lui Philipp Plein, a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravida. Celebrul model radiaza de fericire de cand s-a impacat cu celebrul designer german! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida Andreea Sasu a revenit in brațele…

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Anda Adam iși sarbatorește soțul. Cum și-a surprins artista partenerul, de ziua lui de naștere. Ce imagini speciale au postat și nașii lor, Tzanca Uraganu și Alina Marymar / FOTO

19:10, 14.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala in familia Andei Adam. Pe langa faptul ca iși sarbatoresc dragostea, ca orice cuplu de Valentine's Day, soțul ei iși sarbatorește ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?