Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele 15 minute din Titanfall 2

Publicat:

Titanfall 2, care va aparea pe 28 octombrie pentru PC, PS4 și , a primit note mult mai bune decat primul joc, nu in mica masura datorita campaniei singleplayer.

In acest sens, studioul, in colaborare cu IGN, a prezentat primele 15 minute din singleplayer, la 1080p și 60fps. Planeta pe care are loc povestea este luxurianta și cu multa verticalitate, personajul intruchipat poate deveni invizibil și are mobilitate excelenta, ce ofera multe momente Crysis, liniaritatea nivelelor este mascata cu bun gust, dronele și roboții mici pot fi reprogramați, iar inamicii sunt diverși.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare de la viceprimarul Harșovschi pentru unii candidați care ”au incalcat regulile panotajului inca din primele clipe ale campaniei electorale, ba chiar au “furat” și startul”

10:35, 10.05.2024 - Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a atenționat din nou competitorii politici in legatura cu regulile de panotaj aratand ca ”unii au incalcat regulile inca din primele clipe ale campaniei electorale, ba chiar au “furat” și startul”. ”Revin la comunicatul din data de 8 mai, in care…

CEO-ul Google News compara inteligența artificiala cu un meci de fotbal: „Suntem abia in primele 5 minute” ale jocului

22:45, 18.04.2024 - Shailesh Prakash, directorul general al Google News, a recunoscut joi ca modelele actuale de inteligența artificiala „nu sunt in niciun caz perfecte”, dar „fac progrese rapide”, la cateva saptamani dupa ce grupul american a suspendat un instrument pentru inexactitați istorice, potrivit AFP.

PROGRAMARI EPUIZATE In 15 minute se epuizeaza programarile pentru primele 20 de zile din mai, la Urologie

07:45, 17.04.2024 - In cursul zilei de 16 aprilie, am fost sunati la redactie de C.A.I., un cititor al ziarului nostru. Pe un ton de profunda nemultumire ne-a spus:... The post PROGRAMARI EPUIZATE In 15 minute se epuizeaza programarile pentru primele 20 de zile din mai, la Urologie first appeared on Informatia Zilei .

Peste 265 de persoane au donat sange in primele doua zile ale campaniei organizate de UBB Cluj

15:10, 09.04.2024 - Peste 265 de persoane au donat sange in primele doua zile ale campaniei de donare de sange „Donam impreuna, UBBEAR da startul!”, inițiata de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB).

Parcarea de la Primaria Suceava devine cu plata. Viceprimarul Harșovschi: ” Primele 30 de minute sunt gratuite”

11:40, 27.03.2024 - Parcarea de la  Primaria municipiului Suceava, de pe B-dul 1Mai nr.5A. și de pe strada Alexandru cel Bun pana la intrarea in curtea instituției, ce insumeaza 44 de locuri, devin cu plata iar primele 30 de minute sunt gratuite. Anunțul a fost facut de viceprimarul Lucian Harșovschi care a declarat ca…

Baschet (m) / Panayiotis Yiannaras: „Noi ne-am facut meciul usor!“

13:30, 17.03.2024 - Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au obținut, sambata dupa masa, o victorie facila impotriva Lagunei București, ultima clasata din LNBM, scor 84-53. La finalul disputei, tehnicianul gruparii alb-albastre, Panayiotis Yiannaras, a oferit primele concluzii legate de joc. „Cred ca noi ne-am facut meciul…

Lucescu și PAOK, eliminare DRAMATICA din Cupa Greciei » Au condus pana in minutul 120+9 și au pierdut dupa 18 penalty-uri!

22:25, 21.02.2024 - PAOK a fost eliminata dramatic de Panathinaikos in semifinalele Cupei Greciei. Trupa lui Razvan Lucescu a pierdut cu 1-0 in tur, a condus cu același scor dupa primele 90 de minute, a marcat și golul 2, dar a primit gol in minutul 120+9! A pierdut cu 6-5 la penalty-uri dupa ce au fost executate 18 lovituri…


Ce parere ai despre aceasta stire?