Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primaria Brasov a deschis o cafenea pe post de WC public

Publicat:

 La toaleta publica din parcul central, oricine poate consuma produse mai calde sau mai reci si licori acidulate sau nu. Toate aceste „facilitati“ au fost prezentate chiar de Insusi primarul , Intr-un interviu acordat In exclusivitate pentru televiziunea pe care o controleaza. Turistii se informeaza la WC. Astfel, am aflat ca toaleta din   a devenit un loc primitor, relaxant, unde putem citi, manca si bea, Insa nu alcool. Nefericit amalgamul dintre toaleta publica, bar si birou de informare turistica. Nu vorbim functionalitatea c [...]

Citeste articolul mai departe pe www.brasovultau.ro…  

Sursa articol: www.brasovultau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inchisoare cu executare pentru un barbat care a furat caseta cu bani dintr-o toaleta publica din Marghita

11:31, 26.05.2024 - Un barbat de 22 de ani, din Marghita, a fost condamnat de Judecatoria din orașul bihorean la inchisoare cu executare pentru furt calificat dupa ce, insoțit de concubina lui minora, a pradat o toaleta publica din localitate.

Atac la... WC. Inchisoare cu executare pentru barbatul care a furat caseta cu bani dintr-o toaleta publica din Marghita

11:25, 25.05.2024 - Un barbat de 22 de ani, din Marghita, a fost condamnat de Judecatoria din orașul bihorean la inchisoare cu executare pentru furt calificat dupa ce, insoțit de concubina lui minora, a pradat o toaleta publica din localitate.

Rușine! O zona din Cluj-Napoca, frecventata de mulți turiști, a fost transformata in toaleta publica; ,,Iși fac nevoile pe bancile din stația de autobuz”

08:35, 18.05.2024 - Clujenii reclama ca problema neplacuta din zona Garii Cluj-Napoca devine din ce in ce mai mare.Deși este unul dintre cele mai importante puncte de intrare in oraș, fiind locul prin care mulți turiști ajung in Cluj, spațiul arata și miroase jalnic.De luni bune cei care locuiesc aici dar susțin ca diferiți…

Poezie in cana. Absolventa de Litere care a deschis o cafenea cu cuvinte

07:05, 18.05.2024 - Alina și-a dorit o cafenea ieșita din tipare și a reușit: clienții se bucura de cafea și de dulciuri imprimate cu citate și mesaje inspiraționale sau amuzante, iși descarca sufletul dupa o zi grea și primesc o imbrațișare ca sa uite orice suparare.

S-a defectat toaleta publica din Piața Catedralei

08:45, 07.05.2024 - Singura toaleta publica din zona centrala a Aradului, daca nu includem aici și toaletele ecologice amplasate prin diverse locuri si cea publica de pe terenul... The post S-a defectat toaleta publica din Piața Catedralei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cinci sfaturi pentru un somn mai bun si mai putine vizite nocturne la toaleta

12:25, 06.05.2024 - Nocturia, termenul medical pentru nevoia de a urina in timpul nopții, este o afecțiune care apare, de obicei, la barbații mai in varsta, dar specialistii spun ca in ultima vreme ea a fost raportata si la pacienti mai tineri si femei trecute de 40 de ani.

Patru elevi s-au filmat in timp ce inhalau un praf alb in toaleta unui liceu

17:40, 27.03.2024 - Patru elevi s-au filmat in timp ce inhalau un praf alb in toaleta unui liceu din Lugoj. Poliția a demarat o ancheta și a stabilit ca aceștia „s-au jucat” folosind un medicament uzual. Conform IPJ Timiș, polițiștii din Lugoj s-au sesizat din oficiu, in urma unor informații, cu privire la faptul ca la…

China: Secretarul american al Apararii recunoaște deschis ca SUA au facut bani din razboaie

17:30, 11.03.2024 - Nu este un secret ca SUA obțin profit de pe urma razboiului pe termen lung. Odata cu escaladarea situației din Ucraina, unii politicieni americani care susțin „pacea și democrația” au recunoscut acest lucru. Insuși secretarul american al Apararii, Austin Lloyd, a declarat in cadrul unei ședințe de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?