Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima imagine cu fetiţa Andei Adam. Cu cine va semăna Evelin?

Publicat:

a nascut! a aparut în viata celor doi, si sotul sau, . Pâna va vom prezenta prima imagine cu fetita artistei, ne-am jucat pe makemebabies.com.

Conform testului de pe site-ul makemebabies.com pe care am încercat sa ne dam seama cum ar trebui sa arate Evelin, ea ar trebui sa aiba par cret si brunet. Cu ochii de o culoare aparte, verzi-gri si cu tenul putin închis, fetita pare sa aiba trasaturi exotice!

EXCLUSIV! naste! Primele imagini cu viitoarea mamica la spital!

Ne întrebam,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Fetita din imagine a devenit o cantareata tare iubita in Romania. Si tatal ei e celebru, iti dai seama cine este?

12:40, 22.03.2024 - Știm ca iți plac provocarile, așa ca, ne-am gndit sa vedem daca iți dai sesama cine este fetita din imagine. ca un prim indiciu, iți spunem ca a devenit o cantareata tare iubita in Romania, la fel și tatal ei, fiind celebru. Iti dai seama cine este fetita din imagine? Daca nu,

Farul Constanta: Imagine de senzatie cu o fetita, la partida cu CFR Cluj. Mamaie, ai grija de papusile mele, sunt la meci!“

09:15, 03.03.2024 - O fetita a oferit imaginea serii, in tribuna la meciul Farul Constanta ndash; CFR Cluj 1 1, din etapa a 29 a a sezonului regular din Superliga 2023 2024.Micuta fana a "marinarilorldquo; a fost fotografiata in zona de langa masa presei cu un mesaj nostim, "Mamaie, ai grija de papusile mele, sunt la meci,…

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?