Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețul benzinei rămâne neschimbat: Cât vor plăti șoferii, mâine, pentru un litru de motorină

Publicat:

Agenția Naționala pentru a afișat astazi, pentru ziua de maine, 8 iunie, noile prețuri la carburanți. Astfel, prețul la benzina ramane neschimbat - 23,61 lei, iar cel la motorina crește cu 3 banuți. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Pretul benzinei scade sub 26 de lei per litru: Și motorina, mai ieftina urmatoarele doua zile

12:15, 08.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele doua zile. Astfel, benzina va fi mai ieftina cu 10 bani, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continua sa creasca: Cat vor costa maine carburanții

12:40, 28.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 29 martie. Astfel, prețul motorinei scade cu 2 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

Prețul benzinei a inceput din nou sa creasca, ușor. La motorina, stagnare

12:30, 26.03.2024 - Dupa ce in urma cu circa doua saptamani, prețul la benzina și la motorina a inregistrat o ușoara scadere, iata ca din nou se trece pe ”creștere” la pompele de alimentare de la stațiile de carburanți din zona Turda – Campia Turzii. Creșterea este de circa 3-7 bani pe litru, in cazul benzinei, in timp…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?