Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele algerian a anunţat dizolvarea adunării naţionale şi organizarea de alegeri anticipate

Publicat:

Presedintele algerian a anuntat joi seara dizolvarea adunarii nationale si organizarea de alegeri anticipate, relateaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

"Am decis sa dizolv Adunarea populara nationala si sa organizez alegeri pentru a construi o noua institutie", a declarat el intr-un discurs foarte asteptat catre natiune transmis in direct la televiziune. Presedintele algerian a spus ca doreste sa deschida portile tineretului.

Citește și:  i-a dat lovitura de grație lui Vladimir Plahotniuc

In acelasi timp, presedintele algerian a anuntat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan și-a amanat vizita la Washington. Motivele raman un mister

21:41, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Maia Sandu comenteaza decizia Curții Constituționale privind organizarea referendumului

16:26, 16.04.2024 - Președintele R. Moldova, Maia Sandu a salutat decizia Curții Constituționale, care a avizat pozitiv organizarea referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana, anunța Noi.md Referendumul este programat sa aiba loc pe 20 octombrie și va pune cetațenilor intrebarea: „Sunteți pentru…

Adversarul premierului Netanyahu cheama la alegeri anticipate

06:05, 04.04.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi si principal adversar al premierului Benjamin Netanyahu, a chemat miercuri seara la organizarea de alegeri legislative anticipate in septembrie, noteaza AFP. „Vom face apel in curand” la alegatori si „pentru aceasta trebuie sa stabilim…

Ultimele alegeri pentru Erdogan: președintele Turciei se retrage, dar are mari probleme

09:05, 30.03.2024 - Turcia organizeaza duminica, 31 martie, alegeri municipale in 81 de provincii, Partidul AK (AKP) al presedintelui Recep Tayyip Erdogan urmarind sa recastige orasele pe care le-a pierdut in 2019, inclusiv metropola tarii, Istanbul, si capitala Ankara, relateaza Reuters. Recent, Erdogan a anunțat ca se…

Bulgaria se indreapta spre alegeri anticipate, dupa ce rotativa guvernamentala a eșuat

12:10, 29.03.2024 - Bulgaria se indreapta spre o noua runda de alegeri anticipate dupa ce și partidul populist bulgar „Exista un astfel de popor' (ITN) a refuzat joi mandatul de a incerca sa formeze un nou guvern, relateaza Reuters.

Cine ar ciștiga in cazul unor alegeri prezidențiale anticipate: datele sondajului IMAS

11:15, 21.03.2024 - Compania de cercetare sociologica IMAS a prezentat astazi rezultatele studiului Barometrul Socio-Politic, noteaza Noi.md. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale anticipate in Republica Moldova, actuala președinta Maia Sandu ar pierde in turul doi, și in fața lui Igor Dodon, și in fața…

Zelenski, vizita surpriza in Arabia Saudita: „Suntem foarte aproape de organizarea primului summit de pace”

17:21, 27.02.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anuntat marti ca a ajuns in Arabia Saudita pentru a discuta despre medierea acestei tari in schimburile de prizonieri de razboi dintre Kiev si Moscova, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Penuria „artificiala” de armament a Ucrainei il intareste pe Putin, spune Zelenski

17:45, 17.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a observat sambata ca lipsa accesului la arme il intareste pe presedintele rus Vladimir Putin in razboiul pe care il duce impotriva Ucrainei, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?