Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preparate culinare by Poliana: Supa crema de dovleac cu pere si gorgonzola

Publicat:

Asocierea lui cu diverse branzeturi sau sosuri albe mi se pare perfecta pentru ca ii atenueaza din gustul usor lesios pe care il are in deserturi. Asa ca supa crema in care am topit gorgonzola, aromata de perele coapte si cu note subtile de nucsoara mi s a parut una dintre cele mai echilibrate combinatii pe care le am incercat. Servita fierbinte, in zilele reci de toamna sau iarna, aceasta supa va va incalzi sufletul. Ingrediente 6 portii dovleac 1 kgpere coapte 2ceapa 2supa de legume 2 litriunt ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

S-a redeschis Veranda din Turda! Decor nou, preparate culinare noi, dar aceeași atmosfera buna și primitoare!

22:05, 29.03.2024 - Veranda este unul dintre localurile mele preferate din Turda. Aici am legat prietenii și am creat momente de neuitat in timp ce m-am bucurat de servicii bune și de o atmosfera pe masura. Cand m-am intors in Turda, dupa 7 ani in care am locuit in Cluj-Napoca, cu puțin timp inainte de a ma angaja la TurdaNews,…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

FOTO „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești

10:45, 16.03.2024 - FOTO „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești „Romania prin ochii noștri”, proiect la Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Alba Iulia: Defilare in costume populare și preparate culinare romanești Consiliul…

Cum sa faci pizza fara cuptor

15:00, 07.03.2024 - Pizza este cu siguranța printre cele mai apreciate preparate italienești din intreaga lume. Este ușor de facut, foarte gustoasa și iubita de copii și adulți deopotriva. Pizza are o lunga istorie și, de-a lungul ei, rețetele au fost adaptate dupa gusturile și preferințele fiecarui bucatar in parte. La…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?