Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIILE NOBEL. Azi se anunță câștigătorul la fizică

Publicat:

Castigatorul premiului Nobel pentru Fizica va fi anuntat astazi la Stockholm. Presa speculeaza ca, anul acesta, sanse mari au doi astronomi americani care au studiat materia intunecata, substanta ce reprezinta 85 la suta din totalul materiei din Univers.

FOTO: Markus Marcetic

Anul trecut, premiul a fost castigat de trei cercetatori, doi japonezi si un american de origine japoneza, care au inventat tehnologia LED, care sta azi la baza multora dintre electrocasnicele din casele noastre.

Printre laureatii Premiului Nobel pentru Fizica se numara savanti celebri precum Albert Einstein,…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa: Klaus Iohannis se pensioneaza din postul de profesor de la Sibiu

17:50, 30.04.2024 - Catedra de profesor de Fizica a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacanta dupa ce șeful statului a solicitat pensionarea sa, conform presei locale.

Presa turca anunța: Ianis Hagi, la Galatasaray!

15:55, 31.03.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) va pleca in vara de la Deportivo Alaves, club la care a fost imprumutat un an de Glasgow Rangers și unde a inscris doar doua goluri. Citește și: Mijlocașul ofensiv a anunțat ca se va intoarce la gruparea scoțiana, cu care mai are contract un an. Anumite ziare din Turcia susțin,…

LIVE TEXT: AUR Constanta, in conferinta de presa. "Harsova, Cernavoda, Medgidia, Corbu sunt localitati pe care ne bazam la scor bun" (FOTO)

14:00, 28.03.2024 - Partidul AUR, filiala Constanta, organizeaza azi, 28 martie 2024, o conferinta de presa la sediul judetean al partidului, complex Dacia, etaj 2. In cadrul evenimentului, se dezbat probleme de interes national si local, la conferinta participand Coordonator judetean AUR Constanta Daniel Constantin Moraru,…

Accident in Maracineni, pe DJ 203K. Pieton ranit

12:40, 26.03.2024 - Trafic dirijat pe DJ203K, in Maracineni, in urma unui accident rutier, anunța reprezentanții IPJ Buzau. ,,Se pare ca un autovehicul a surprins și a accidentat un pieton, acesta fiind evaluat medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ.

Presa rusa: Unul dintre suspecții in atacul din Rusia vorbește despre „o recompensa de 5.400 de dolari pentru a impușca oameni”

16:25, 23.03.2024 - Un barbat reținut sub suspiciunea de implicare in atacul terorist asupra salii de concert Crocus, de langa Moscova, soldat cu peste 100 de morți, spune ca i s-a promis o recompensa de 500.000 de ruble (5.400 de dolari) pentru a participa la masacru, potrivit TASS, care citeaza o postare de pe Telegram…

Edi Iordanescu, conferința de presa inainte de meciul amical cu Irlanda de Nord: „Oricine are ușa deschisa la naționala”

13:11, 21.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul Romaniei, și Nicolae Stanciu, capitanul naționalei, au susținut o conferința de presa inainte de meciul amical cu Irlanda de Nord. Romania - Irlanda de Nord are loc vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la transmis pe Prima TVColumbia - Romania, al doilea amical…

S-a anunțat moartea Regelui Charles, dar Palatul Buckingham infirma informația. Ce se intampla acum in familia regala

14:05, 19.03.2024 - O știre falsa privind moartea Regelui Charles a facut valva in presa din Rusia. Marile tabloide anunțau ca regele Charles al Marii Britanii a decedat subit pe data de 17 martie 2024. Ulterior, Londra a confirmat oficial ca monarhul este in viața și iși exercita indatoririle regale. Presa din Rusia l-a…

(video) Ședința Primariei, de astazi și cu prezența fizica. Ceban: Va fi și presa pentru a pune intrebari

11:30, 26.02.2024 - Primarul general, Ion Ceban, a convocat pentru astazi, ședința operativa a serviciilor municipale. Pe ordinea de zi au fost 3 subiecte. Edilul a anunțat ca ședințele Primariei vor avea loc și cu prezența fizica.


Ce parere ai despre aceasta stire?