Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul grec Alexis Tsipras susţine că aviaţia turcă i-a interceptat elicopterul

Publicat:

Premierul grec a relatat luni ca elicopterul sau a fost interceptat de avioane de vanatoare turce, transmite Reuters. Turcia a dezmintit incidentul.

Tsipras a afirmat, intr-un discurs pe insula Agathonisi, ca avioane militare ale Turciei au zburat la mica distanta deasupra elicopterului cu care se deplasa la festivitatile care marcheaza revolta din 1821 impotriva puterii otomane. Elicopterul a fost fortat sa isi reduca altitudinea pana cand, potrivit premierului, avioane de vanatoare grecesti au interceptat la randul lor "fortele care ne incalcau spatiul aerian national".

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

21:50, 31.03.2024 - Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, transmite Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Oamenii preistorici iși faceau piercinguri in buze și urechi. Ce dovezi au gasit arheologii din Turcia

07:06, 25.03.2024 - Ornamente de piatra gasite in jurul craniilor scheletelor descoperite intr-un cimitir vechi de 11.000 de ani din sud-estul Turciei demonstreaza ca oamenii din preistorie erau preocupați de imaginea de sine și iși faceau piercinguri in buze și urechi, au decoperit arheologii, scrie Reuters.

Turcia semnaleaza intrarea intr-o noua logica geopolitica

08:15, 10.03.2024 - Ministrul de externe al Turciei, Hakan Fidan, a declarat vineri seara ca oficiali turci și americani au discutat despre Ucraina si Gaza cu "o psihologie reinnoita", conform Reuters, scrie News.ro. "In acest moment, mai ales avand in vedere punctul in care am ajuns, cu o psihologie reinnoita, cu o…

'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare franceze

20:10, 05.03.2024 - 'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare francezeRusia a afirmat marti ca a ridicat de la sol un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este unul…

KAAN, primul avion de vanatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor VIDEO

14:16, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO. Turcia aresteaza un cetațean rus in cadrul unei anchete privind Statul Islamic

17:55, 13.02.2024 - Poliția antiterorista turca, care investigheaza gruparea militanta Statul Islamic, a reținut un cetațean rus ce lucra la o centrala nucleara aflata in construcție pe coasta sudica a Turciei, a anunțat marți (13 februarie) poliția din provincia turca Mersin. Suspectul a fost prins lucrand sub o identitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?