Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră de film sau nuntă? În rochie de mireasă pe covorul roşu!

Publicat:

Actrita britanica a fost una din vedetele invitate la premiera "Skyfall", cel mai nou film din seria . E adevarat ca toate vedetele au purtat rochii superbe de gala, insa Helen parca a exagerat putin.

Ea a purtat o rochie, intr-adevar frumoasa, dar care pare mai degraba o rochie de mireasa. Creatia ivoire fara bretele cu partea de jos din voal si cu aplicatii stralucitoare ar fi aratat minunat pe o mireasa moderna.

Tu ai purta asa ceva la o petrecere?

 

 

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudiu Teohari (Teo) este prezentatorul Galei Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu

17:50, 25.04.2024 - București, 25 aprilie, 2024. Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, se intoarce la cea de-a 18-a ediție in sala Ion Caramitru a Teatrului Național ,,I. L. Caragiale” din București. Evenimentul organizat pe 29 aprilie va fi prezentat in premiera de actorul…

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ziua porților deschise la Hey Beauty Bloom se premiaza cu o rochie de mireasa! Vezi cum poți participa!

18:25, 23.02.2024 - Salonul Hey Beauty Bloom din Turda iși deschide porțile pentru toate miresele anului 2024, in data de 9 martie! Cu aceasta ocazie, Blanka, fondatoarea conceptului Hey Beauty Bloom va invita sa participați la ziua porților deschise unde veți putea participa la o super tombola! Mesajul ei pentru cititorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?