Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pozitii noi de care nu ai auzit pana acum! Trebuie sa le incerci!

Publicat:

Daca viata de cuplu a inceput sa scartaie este timpul sa luati atitudine. Schimba monotonia din dormitor si uimeste-ti partenerul. Marieclaire.com vine in ajutorul tau cu un top 10 pozitii noi pe care trebuie neaparat sa le incerci.


1. Scaunul vechi de scoala


Gasiti impreuna un scaun vechi de lemn, solid, apoi folositi-l intelept: asaza-ti partenerul cu fata la spatar, apoi tu aseza-te peste el si impinge cu picioarele in podea in functie de ritmul pe care il doresti.


2. Stai si impinge


El, din picioare, te ridica de fese, iar tu iti incolacesti…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test de inteligenta perfect pentru o zi de duminica. Care este greseala din imaginea cu cei doi oameni?

20:25, 28.04.2024 - Incheiem saptamana cu un test de inteligența foarte interesant, recomandat atat pentru adulți, cat și pentru cei mici. Tot ce trebuie sa faceți este sa gasiți greșeala din imagine. Aveți la dispoziție un timp limitat. Gasiți greșeala din imagine in doar 10 secunde Testele de inteligența reprezinta o…

Test de atentie rapid. O pisica sta pitita printre lilieci. Ai vazut-o in 4 secunde?

17:40, 20.03.2024 - Teste de atenție reprezinta un mod distractiv de a testa IQ-ul unui persoane, indiferent de varsta. Testul de astazi poate parea ușor la prima vedere, dar adevarata provocare este sa il finalizați in doar 4 secunde. Credeți ca puteți? Gasiți pisica ascunsa in imagine Teste de atenție sunt o modalitate…

Care este poziția corecta in scaunul de mașina, pentru a evita problemele de coloana VIDEO

22:26, 14.03.2024 - Este esențial sa adoptam o poziție corecta in scaunul de mașina pentru a preveni disconfortul și problemele de coloana. Daca te doare spatele atunci cand conduci, principalul factor care iți cauzeaza aceasta durere este scaunul de la mașina.

Sapte straini au fost gasiti ascunsi in portbagajul unei masini, la frontiera

10:40, 04.03.2024 - Sapte persoane din Sri Lanka si Pakistan au fost gasite de politistii de frontiera aradeni in portbagajul unei masini verificate in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, soferul roman fiind cercetat penal pentru trafic de migranti, potrivit Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa transmis,…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.

Romania, lovita de ploi. Cand se schimba vremea radical, unde sunt așteptate ninsori

07:40, 28.02.2024 - Deși temperaturile se mențin anormal de ridicate, vremea se strica in urmatoarele zile. De joi, lovesc precipitațiile. Mai intai in partea de vest, sud-vest, sud a țarii, in mod deosebit in Banat, Oltenia, local zona Munteniei și sudul Crișanei. La munte sunt așteptate lapovițe și ninsori.

Acces Direct. Martorul cheie ce poate schimba intreaga ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Marturia barbatului: ”Mi-a zis ce i-a facut” / VIDEO

21:10, 22.02.2024 - Un martor cheie a aparut in ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Barbatul a vorbit cu Aurel, iubitul acesteia, și a aflat mai multe detalii, intr-un moment tensionat.


Ce parere ai despre aceasta stire?