Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povești de familie, sezon 2, episodul 25. Lecția despre frumusețe și visuri împlinite când încrederea de sine este prezentă

Publicat:

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor intamplari ce pot deveni adevarate lecții de viața. Descopera ce s-a intamplat in episodul difuzat in data de 1 aprilie 2022.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Serialul „Povești nespuse”, disponibil pe AntenaPlay din 18 aprilie 2024. Despre ce este vorba in acest serial turcesc

15:30, 22.04.2024 - Intr-o veste minunata pentru fanii serialelor turcești, producția adorata "Annemin Sirridir Cocuk" a fost lansata pe platforma de streaming AntenaPlay, incepand cu data de 18 aprilie 2024.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Medic de familie, despre gripa de sezon: „O epidemie mai severa ca acum nu țin minte sa fi vazut in ultimii zece ani!”

15:25, 18.02.2024 - Un medic de familie trage un semnal de alarma in privința numarului foarte mare de cazuri de gripa inregistrate in acest sezon, in special la copii. Epidemia este considerata cea mai grava din ultimii zece ani.

Cand incepe “O dragoste”, noul serial de la Kanal D. Povești de familie incurcate și o lupta permanenta intre stiluri de viața diferite

11:11, 13.02.2024 - Serialul turcesc “O dragoste”, o poveste captivanta despre puterea iubirii, va avea premiera luni, 19 februarie, la Kanal D, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00.Producția aduce in fața privitorilor povești de familie incurcate, o lupta permanenta intre stiluri de viața diferite,…


Ce parere ai despre aceasta stire?