Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Potrivit unor surse: Daniel Georgescu, propunerea PSD pentru sefia ACN

Publicat:

Conform unor surse, consilierul local social democrat ar fi propunerea PSD Constanta pentru conducerea Administratiei Canalelor Navigabile (ACN). In ceea ce priveste postul de director al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta (CNAPMC) se pare ca acesta va reveni, dupa ultimele negocieri, liberalilor. In acest sens, liberalii ar inclina sa-l sustina pentru sefia CNAPMC pe , actual consilier local in CLM Constanta. Amintim ca Matei a mai fost directorul pe timpul .

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru Iohannis: Inca o țara e de așteptat sa-l susțina pe Mark Rutte la șefia NATO (surse Reuters)

16:36, 29.04.2024 - Lovitura pentru Iohannis: Inca o țara e de așteptat sa-l susțina pe Mark Rutte la șefia NATO (surse Reuters)Turcia le-a transmis aliatilor ca va sustine candidatura premierului olandez Mark Rutte pentru a fi urmatorul secretar general al NATO, a declarat luni un oficial turc citat de Reuters, un pas…

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

19:50, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situatia creata dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

Mitul candidatului independent, spulberat de Coaliție. Balbele PSD și PNL din ultimele doua luni

09:55, 23.04.2024 - PSD și PNL au bifat intr-o luna doua eșecuri in materie de candidați independenți, prima data fiind parasiți de Ramona Chiriac, persoana desemnata sa deschida lista de la europarlamentare, in timp ce pentru Primaria Bucureștiului partidele au ales, in noaptea de luni spre marți, sa mearga cu proprii…

Dan Podaru iși anunța propunerea de consilier local pentru Primaria Sectorului 1

14:25, 04.04.2024 - Dan Podaru, candidat la Primaria Sectorului 1, anunța pe pagina sa de socializare ca propunerea pentru poziția a 3-a pe listele de Consilieri ale partidului Alianța Sectorului 1 (partidul sau) este economistul Catalin Apostol, președintele Asociației Baneasa Lac.


Ce parere ai despre aceasta stire?