Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ponta: Luăm ca exemplu Polonia, dezvoltarea sa este impresionantă

Publicat:

Romania a aderat la Uniunea Europeana la trei ani dupa Polonia, dar diferența de dezvoltare economica dintre cele doua țari este inca foarte mare. Cu prilejul reuniunii de la Varșovia, cu prim-ministrul Donald Tusk, premierul a spus ca Romania ia ca model Polonia, scrie obiectiv.info.

"Sunt foarte impresionat: țara dumneavoastra, dupa ce a aderat la UE, nu numai ca a facut progrese economice enorme, dar a și evitat criza financiara. Polonia obține fonduri UE, Romania are o rata mica de absorbție. Ministrul roman al s-a intalnit cu omologul sau polonez…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Probabil Putin ar face-o”, a spus vaduva lui Aleksei Navalnii despre posibilitatea folosirii armelor nucleare

11:45, 21.04.2024 - Iulia Navalnaia considera ca președintele rus Vladimir Putin este imprevizibil și nu exclude posibilitatea ca liderul de la Kremlin sa poata folosi arme nucleare la un moment dat. Nimeni nu știe ce va face Putin maine, crede vaduva lui Aleksei Navalnii, dupa cum relateaza cotidianul austriac Krone Zeitung.„Nu…

CNN: In timp ce Putin se joaca cu nervii lor, est-europenii incep sa-si cumpere case in Occident in care sa se puna la adapost

18:56, 13.04.2024 - Exista o multime de motive pentru care oamenii ar putea schimba coasta baltica cu cea mediteraneana. La mai bine de trei decenii de la prabusirea comunismului, polonezii sunt mai bogati ca niciodata. Multi dintre cei care au inceput afaceri la inceputul anilor 1990 cauta acum sa se pensioneze. Iar munca…

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Avertismentul șefului diplomației UE: Un razboi de mare intensitate in Europa nu mai poate fi ignorat

06:20, 10.04.2024 - Josep Borrell, șeful diplomației UE, a emis un avertisment puternic marți, afirmand ca Europa trebuie sa se pregateasca pentru un potențial razboi, deoarece conflictul la scara larga pe continent, mai presus de Ucraina, nu mai poate fi considerat o simpla fantezie. Aceasta este prima data cand Borrell…

AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci.

13:10, 06.04.2024 - Austria servește drept un important centru pentru activitațile de spionaj rusesc in Europa. The post AUSTRIA: Paradisul spionajului Rusesc in inima Europei.Rusia utilizeaza baza de date Schengen prin complicitatea oficialilor austrieci. first appeared on Informatia Zilei .

Financial Times: Cine este austriacul care a spionat pentru Moscova și a pus la cale atacuri comise de unitați rusești de elita in Europa

07:36, 06.04.2024 - Omul de afaceri austriac Jan Marsalek, 44 de ani, directorul executiv fugar al Wirecard, o companie germana de procesare a platilor, s-a folosit de functionari compromisi din serviciile de informatii ale Vienei pentru a spiona cetateni europeni, inclusiv prin baza de date Schengen, si a planui spargeri…

Donald Trump i-a spus lui Viktor Orban ca, daca e ales președinte, SUA nu va mai ajuta Ucraina: „Daca America nu da bani, atunci razboiul se va termina”

10:05, 11.03.2024 - Donald Trump, la o intalnire cu premierul ungar Viktor Orban, i-a spus acestuia ca nu va aloca bani Ucrainei, daca va fi ales din nou președintele Statelor Unite. Despre intalnirea cu Trump a vorbit șeful guvernului maghiar, intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune M1 TV. Potrivit acestuia,…

Se discuta tot mai insistent despre un `Schengen militar`

09:30, 05.03.2024 - Primul pas pentru ambițiile militare comune ale Europei este rezolvarea problemei privind libera circulație La sfarșitul lunii ianuarie, Germania, Țarile de Jos și Polonia au semnat un acord pentru a crea un coridor de transport militar intre ele, dand un impuls necesar obiectivului mult discutat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?