Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițiștii locali continuă lupta cu căruțașii din Timișoara! Au ridicat încă un atelaj

Publicat:

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutiera au depistat in cursul zilei de ieri inca o caruța, pe strada Bujorilor din Timișoara. Conducatorului atelajului s-a ales cu o amenda de 300 lei și totodata a ramas fara atelaj. Caruța a fost ridicata de reprezentanții SDM care au transportat-o la depozitul din Calea Șagului. Polițiștii locali The post Polițiștii locali continua lupta cu caruțașii din Timișoara! Au ridicat inca un atelaj appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil gasit de polițiștii locali dupa ce s-a pierdut de tatal sau, pe o strada din Timișoara

11:20, 29.04.2024 - Un copil dezorientat și cu probleme de natura psihica a fost gasit vineri de polițiștii locali pe o strada din Timișoara. Intr-o clipa de neatenție, el ar fi plecat de langa tatal sau și s-a pierdut.

Juniorii de la volei, la un pas de calificarea la turneul final. Se lupta acasa pentru a intra in lupta pentru medalii

12:40, 03.04.2024 - Intr-o perioada in care sportul este lasat in colt in Timisoara, chiar daca suntem aproape de campanie, timpul in care ni se promit cate in luna si stele, sunt si echipe, impreuna cu colective de parinti si antrenori, plus mai ales copii, care refuza sa cedeze. Voleiul, acest sport uitat de lume, nu…

Barbat cunoscut ca se masturbeaza in public, depistat de polițiștii locali in zona Parcului Copiilor din Timișoara

14:45, 06.03.2024 - Un barbat cunoscut pentru savarșirea in public de acte și fapte obscene, care obișnuiește sa se masturbeze in public, a fost depistat in zona Parcului Copiilor din Timișoara. Barbatul a fost indrumat catre domiciliu și nu a fost amendat, pentru ca nu a fost prins in fapt.

Tanar care voia sa se arunce de pe podul din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

17:25, 02.03.2024 - TIMIȘOARA. Intervenție a polițiștilor locali, vineri seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Oprit de politistii locali in ultimul moment

10:50, 02.03.2024 - Polițiștii locali aflați in patrulare vineri seara, in timp ce se deplasau pe Calea Șagului, au fost sesizați de un cetațean ca pe pasarela din zona respectiva se afla un barbat urcat pe balustrada, avand intenția de a-și face rau. Polițiștii locali s-au indreptat rapid cu catre locația indicata, constatand…

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Prostul zilei! Mort de beat, cu tupeu la volan, oprit dupa ce a facut un accident

17:26, 27.02.2024 - Astazi, 27 februarie, polițiștii timișoreni au fost sesizați prin apel 112, de catre un participant la trafic cu privire la faptul ca pe strada Avram Imbroane ar fi observat un conducator auto care s-ar fi deplasat pe contrasens, circuland haotic. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș impreuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?