Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planurile lui Tise pentru aeroportul clujean. Ce a discutat dupa alegeri cu Emil Boc

Publicat:

Planurire lui Tise pentru aeroportul clujean. Ce a discutat dupa alegeri cu Emil Boc Noul președinte al afirma ca dezvoltarea aeroportului trebuie gandita pentru o perioada mai lunga de timp.

a spus într-o emisiune la FM Cluj, la sfârșitul saptamânii, ca în perioada urmatoare forul județean împreuna cu conducerea aeroportului internațional Cluj vor face o analiza în profunzime despre care va fi strategia de dezvoltare a celui mai important aeroport al Transilvaniei.

"Va trebui sa vedem cum dezvoltam…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețea continua pentru serviciul de alimentare cu apa din Cluj la Salaj, pe o distanța de peste 160 km. Președintele CJ Cluj, Alin Tișe: „Apa din zona de munte, de la Tarnița, este de cea mai buna calitate”.

13:35, 30.05.2024 - Extinderea și dezvoltarea serviciului de alimentare cu apa din județ continua, iar in urma investițiilor Consiliului Județean Cluj, apa de la Tarnița ajunge in Salaj. „Clujul are apa potabila de cea mai buna calitate”, apreciaza președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Continua investițiile in sanatate la Cluj. Alin Tișe, președintele CJ Cluj: „Ne dorim sa asiguram cele mai bune condiții pentru un act medical de inalta calitate”

16:30, 27.05.2024 - Consiliul Județean Cluj a aprobat doua proiecte de hotarare ce vizeaza extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca și a Ambulatoriului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase

Remus Lapușan, președintele PSD Cluj: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații!” (P)

12:56, 19.05.2024 - „Spitalul Regional de Urgența Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevarat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie sa devina a doua industrie a Clujului, regionala, europeana”, susține președintele PSD Cluj, Remus Lapușan.

Adrian Oros, candidat CJ Cluj: Boc și Tișe recunosc oficial: ei construiesc in Cluj. Urmeaza ”inaugurarea electorala” a Spitalului Regional-VIDEO

18:16, 17.05.2024 - Candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Adrian Oros, susține ca, așa cum arata și panourile electorale din Cluj,  Emil Boc și Alin Tișe sunt cei care construiesc in Cluj intr-un mod haotic, prin care se aglomereaza și se urațește orașul.  ”Știu…

Alin Tișe cere Guvernului sa schimbe modul de finanțare din domeniul sanatații: „Clujul este invadat de pacienți din toate județele Transilvaniei”

12:26, 16.05.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj susține ca trebuie gasita formula optima pentru ca spitalele Clujului, care sunt adevarate centre regionale și deservesc pacienți din mai multe județe, sa primeasca și o finanțare pe masura.

Doi liberali „de nota 10”, lansați oficial de liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru ...

18:20, 14.05.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat marți la lansarea candidaturilor de primar a doi liberali „de nota 10". La Fantana Mare, unde a fost prezent și senatorul Daniel Cadariu, actualul primar, un veteran cu multe mandate, care a transformat radical comuna Fantana Mare, ...

INEDIT: Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a mixat pe scena la inaugurarea Turda Arena! (VIDEO)

20:45, 13.04.2024 - Una dintre surprizele de azi a fost apariția pe scena a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a fost prezentat inițial ca „un DJ din Cluj”. Reprezentația sa a durat circa 10 minute, perioada in care a reușit sa capteze atenția publicului, „mascat” cu un joben care ii acoperea fața,…

Dezvoltarea „Clujului rural” continua! Președintele CJ Cluj, Alin Tișe: „Dam viața zonelor de la țara”.

17:55, 11.04.2024 - Zonele rurale din județul Cluj sunt un exemplu clar ca prin investiții serioase și o viziune clara, comunitațile din aceste regiuni țin pasul cu vremurile moderne, imbrațișand progresul și inovația.


Ce parere ai despre aceasta stire?